Dopomohli silové tréningy k rozhádzaniu cyklu?

11. apr 2023

Ahojte.. mám pcos, mala som nadváhu ale za rok sa mi podarilo pomaličky schudnúť 22kg. Schudla som stravou ale cvičila som aj kardio.. neskôr asi v decembri som pridala aj silové tréningy, ešte stále mám čo chudnúť. Moje cykly bývali tak 60dnove pokial som nebrala dupaston.. s dupstonom 28 dňové. Lenže teraz posledný menzes som mala pred 140 dňami, dupaston som nebrala.. nechápem tomu lebo aj bez dupstonu mi prišli na 60-70dc. A teraz vôbec nič. Moja otázka znje že či silové tréningy mohli dopomôcť k ešte viac rozhafzanemu cyklu? Popravde čakala som že schudnutie mi upraví cyklus, preto som aj nebrala dupaston že aký cyklus budem mat, no nemám žiadny. Máte niektorá skúsenosti s rozhadzovaním cyklom pri silových tréningoch? Ďakujem za odpoveď.

lamonita
11. apr 2023

A to si si sama naordinovala vysadenie duphastonu? Len aby si vyskúšala ze aký cyklus budeš mať? Na tvojom mieste by som to konzultovala s tvojim gyn.

meriki22
11. apr 2023

Určite zajdi za gynekologom. I intezivne treningy vedia narušiť už aj tak rozhodnutý cyklus. Neskúšala si doplnky ako maca alebo vitex agnus spolu s inozitolom?

autor
11. apr 2023

@meriki22 chystám sa k dr ale prestupovsla som k inej tak až za dva týždne sa môžem objednať. Vitamíny som neskusala, neviem čo by mohlo pomôcť k úprave cyklu pri pcos