Ahojte. Dnes som bola na preventívke a doktorke som medzi ostatným spomenula, že nemám chuť na sex. Prestala som kojiť v januári, myslela som ze chuť postupne nabehne.... doktorka sa začala smiať, že to isto chlap chce sexovať, že si mám kúpiť mušky, a dívala sa čo od nej čakám. Je mi do revu, zdôverila som sa s intímnym problémom, chcem ho riešiť a ona ma vysmiala.
Áno, možno treba ísť skôr za sexuológom, ale v prvom rade som chcela poriesit s ňou. Do kelu, čo je toto za doba?
@leazeziliny Uplna p...Najhorsie, ze toto tela skoncilo medicinu a "lieci" ludi. Chod za gynekologom.
@leazeziliny to fakt? A ešte žena gynekologička 😵💫 veď za tým môže byť xy problémov od nízkej hladiny estrogénu po zlyhávanie vaječníkov či predčasnú menopauzu 🤦🏻♀️ prosím ťa, radšej zmeň gynekologičku za takú, ktorá ťa bude brať vážne a problémy bude riešiť a nie sa z nich smiať 🫤
@dzulik_ pýtala som sa ci mi aspoň nevezme krv, či nemám znížené nejaké hodnoty a ona na to, že mám ísť na preventivku ku svojmu všeobecnému...je mi z nej zle. Idem dnes riešiť nového doktora. Ďakujem za podporu.
Nie je staršia?
Lebo s arogantným, výsmešným správaním som sa stretla najčastejšie u starších doktorov, ktorí vyrastali v čase "ja som doktor, kto je viac"
Budeš mať zrejme nejakú hormonálnu nerovnováhu. Úplne normálne v takých zlomových životných situáciách akou je ukončenie dojčenia a pod. Doktorka nech sa strči. Nájdi si inú a najlepšie hneď.
No to nemysli vazne snad? Takze vlastne ani ti nic neodporucila iba sa zasmiala a myslela ze si robis srandu? Tak toto je sila. A potom ze zdover sa s niecim takym dr. ved mne samej by to bolo neprijemne.
@dzulik_zeny su niekedy 100x horsie, chlap aspon vie pochopit, ake to je, z druhej strany, ked zena nema chut.
Ja nemam chut stale, je to uz 15 mesiacov po porode, ale este kojim.
@leazeziliny skus este Estro Balans od Andreja Medveda, zeny si tu zmes chvalia. Ja som to zacala uzivat na zaciatku cyklu, lebo mam 5 dnove spinenie pred MS a dlhe cykly. Mna vysmial aj endokrinolog, ze ked kojim, ze co chcem a on to riesit nebude. A ked chcem pravidelne, mam si dat predpisat HAK...🙄. Co ja kvoli tlaku a dalsim veciam ani nemozem.
Tak som si to kupila a po tyzdni som videla, ze ovulacia zrazu z 20.-23. dna cyklu prisla 14-ty - podla testu a bazalnej teploty. Tak som celkom milo prekvapena. Ma to vyrovnat hormony, prirodne.
A asi je cas zmenit gynekologa.
Je to úplne normálne, po pôrode som to mala aj ja minimálne rok neskutočná nechuť na sex, potom postupne som sa premahala koli mužovi a nejak som nato nabehla spat. Som 5 rokov po pôrode a je to už úplne normálne ako pred pôrodom, občas ešte lepšie. Takže nezúfaj ono to časom príde 😍
@leazeziliny no to bude daka krava doktorka 👎👎👎
@ariannazara Tak to býva u veľa žien, lebo tam sa prejaví vyčerpanosť, niekedy aj nevyspanosť, väčšia zodpovednosť , môže to u každého trvať rozdielne dlho, kým sa s tým vysporiada.
Ja by som zmenila lekárku. Ako sa môže vysmievať pri takej bežnej, úplne normálnej otázke?
To je krava. Aspon nemusela komentovat. A chut nemas kvoli hormonom, mas vela prace s malym babom. Necakaj, ze tak skoro to bude. Je to v tomto obdobi normalne. Nikto ti nebude robit odbery kvoli tomu.
tiež si myslím že to bude únavou... keby si celý deň len spala , nič nerobila, dobre jedla - tak samozrejme že by si sa večer nemohla dočkať muža....
ja som raz počúvala jednu reláciu presne zameranú na túto tému a povedali že ženy sú unavené, vyčerpané...
Hneď by som hľadala novú lekárku a tejto nechala pravdivé recenzie. Nech si myslí čo chce k pacientovi sa má správať slušne.
Akože, lekárka mohla reagovať inak, ale reálne ti nemá ako pomôcť. Neexistuje nič také, že by ti predpísala nejaké lieky, ty ich užiješ a dostaneš chuť na sex.
Je mi veľmi ľúto takýchto reakcii lekárov, keď sa pacient zdôverí s problémom. Netlačte na seba, telo aj duša sa dáva do poriadku po pôrode, každá žena to má individuálne a keby sa vám zdalo, že to nezvládate, porozprávajte sa o tom či už s kamaratkou alebo pokojne aj so psychológom. Nie ste v tom sama a buďte k sebe láskavá. Držím vám palce <3
@leazeziliny To bola gynekologicka??? Ja, ze vseobecna.
Ja som takto už 20 mesiacov od pôrodu.. ani svätená voda somnou nepohne..jednoducho som úplne off..nejde len o to, že nemám chuť, ale ani ma nič nenakopne 🙈 Tiež som gyn spomenula, a povedala, že to je psychického problému.. 🙄
@leazeziliny Zatrpknuta. Zmenila by som lekárku tiež som mala takú kravu, až druhy doktor prišiel na príčinu, zatiaľ čo moja to zlahcovala.. Mušky vraj nefungujú. Šla by som do Macy, je to zdravé na ženské telo a ma často aj zvýšenie chute. Držím palce 🙏🏼