Dodanie objednávky - Dr. Max

7. feb 2022

Ahojte, akú máte skúsenosť s objednávkou z Dr. Max?
Ako dlho trvalo doručenie?

kika831
7. feb 2022

Tak mne neprisiel tovar ani po 2 tyzdnoch. Takze som nasledne objednavku radsej zrusila.

nikpa
7. feb 2022

Bez problémov, objednávam pravidelne

alexandra2468
7. feb 2022

Ja objednavam pravidelne. Cez prvu vlnu lockdownu bolo dodanie dlhsie, ale teraz bezne do par dni. Obcas si nechavam poslat do kamennej predajne, ale vacsinou priamo domov.

simsalabim
7. feb 2022

Trva to tak 2-3 dni, objednavam pravidelne.

misskisa
7. feb 2022

Už nikdy viac. V čase objednania tovar vraj do 5 dní,je na sklade u dodávateľa. Postupne mi svojvoľne začali rušiť a odstraňovať položky z objednávky, lebo vraj nie sú na sklade. Takto to urobili asi pri 4 veciach, pričom keď som pozerala stránku, stále tam bolo že na sklade u dodávateľa... Tie chýbajúce veci som objednala inde, nemala som chuť sa s nimi doťahovať. Skoro 2 týždne trvalo kým mi balík konečne poslali.

autor
7. feb 2022

Och, vidím, že sú rozdielne skúsenosti. Budem dúfať, že môj balíček príde čo najskôr

klip0
7. feb 2022

Objednala som viac krát, objednávku nemám ani jednu 😅 ani sa mi to nechce rozpisovať, ale už neobjednam ani keby mali za polovicu všetko 😅

autor
7. feb 2022

@klip0 och, dufam, že to nebude môj prípad. Objednala som dnes okolo pol 12, len potom ma napadlo, že kedy mi tovar príde som si nepozrela

petamich
7. feb 2022

tiez som uz s nimi stratila trpezlivost a objednavam z Pilulka 🤷‍♀️ objednavka napriek stavu poloziek na sklade nechodila -xkrat sa to stalo, pripadne mi zacali vyhadzovat veci z objednavky a dorucenie bolo nekonecne

martaturi
7. feb 2022

Ja mám naopak dobré skúsenosti. Aj teraz poslednú objednávku kí vychystali do hodiny a pol od objednávky a nasledujúci deň odoslali. Nikdy som nemala problém, dokonca keď im nefungovala zľava na eshope a volala som na infolinku, tak to opravili a dali mi vedieť že si môžem objednať 🙂 ale ani s pilulkou som problém nemala.

nikasmile
7. feb 2022

Asi 2 mesiace dozadu keď sa sťahovali tak des...mesiac mi nič neprišlo, zrušila som obj. a cráili peniaze rýchlo. Teraz som objednávala asi týždeň alebo dva dozadu a mala som do 3 dní doma. Neplatila som pre istotu dopredu.

nikolani
7. feb 2022

Ja teraz objednávam veľmi casto a vždy mam zásielku do par dní doma. Som prekvapená koľké tu majú negatívnu skúsenosť

vinkel
7. feb 2022

Mne za 2-4 dni príde záleží kedy uhradím platbu 🙂

angela85
7. feb 2022

Ja som veľmi spokojná. Objednávka vždy rýchlo doma. Teraz za dva pracovné dni

zuzuliatko18
7. feb 2022

Objednavam pravidelne, cez lockdown prvy Mali troska meskanie, inak vacsinou do par dni. Za mna velka spokojnost, objednavam si tam Vela veci a nikdy nebol problem.

autor
7. feb 2022

Zaplatila som hneď dopredu tak dúfam, že balíček dorazí do konca týždňa. Mám tam životne dôležité veci 🤭