Dobrý odborník- gynekológ v Košiciach

nika3893
7. júl 2017

Ahojte! Rozhodla som sa, že zmením gynekológa, kedže mi potom ako som žiadala kompletné vyšetrenie ( a po niekoľký krát) povedal, že nebude mi ich robiť, lebo je lepšie ísť do centra asistovanej reprodukcie. Možno je ton dobrý nápad ale po pravde nie všetky vyšetrenia sú hradené ZP( teda po prejdených cenníkoch mám dosť) a keď človek žije z výplaty do výplaty ( štandardne) tak vie o čom hovorím. Naša túžba je nekonečne veľká! S manželom sa snažíme 5 rok. Má zlý spermiogram a ja nepravidelný menzes ( na ktorý mi dáva Duphaston). Mňa nerieši, pretože vie, že manžel nie je poriadku!Chcem si byť istá, že buď som v poriadku alebo mi je niečo aby som to mohla čím skôr riešiť! Viete mi odporučiť dobrého gynekológa, ktorý spraví všetky potrebné vyšetrenia v Košiciach a má normálne ceny? Prosím vás napíšte mi aké máte skúsenosti.

Ďakujem za každú radu

janinuska
8. júl 2017

Tak gynekológa neporadim, ale z vlastnej skusenosti, ked som nemohla otehotniet 2 roky, šla som za gynekológom, že mam problem, že nemožem otehotniet, nerišil nič, za rok som znovu išla za nim, že nemožem otehotniet, znovu nerieil nič, Tak som gynekológa vymenila, ten druhy mi akurát spravil hormonalny profil a poslal ma centra asistovanej reprodukcie a ano maš pravdu plati sa tam dost vyšetrenie priechodnosti vajcovodov 110 eur, IUI- 70 eur, 2x, za lieky 40 eur a aj tak to nevyšlo.