Ahojte vedeli by ste mi poradiť dobrý sprchový gél na intímnu hygienu na zabránenie návratu mykozy myslím svrbenie, pálenie, používala som lactacyd ale nerobil mi dobre ďakujem za každú radu
@pupetko263 saforelle použivam roky,kupite v lekarni
Hupka
Pri mykozach a náchylnosti na ňu práveže vylúčiť časté používanie intímnych gélov, lebo môžu narušiť mikroflóru. Takže lepšie len čistá voda
Ja cista voda. Zapaly som mala v kuse. A samozrejme neparfemovane intimky a tak...
@pupetko263 Staci cista voda, naozaj.
@pupetko263 mne pomohol tiez saforelle 🙂
https://eshop.nobilis-tilia.sk/produkt/hydrofil... veľmi dobré skúsenosti a to by dom o nemôže ah knihu mohla napísať
@pupetko263 mne prave v tych stavoch najlepsie robil Lactacyd, ale ten fialovy - Comfort. Ten je na to vyslovene robeny. Vzdy ked som ho pouzila, okamzite sa mi ulavilo a stipanie, svrbenie preslo. Teraz, ked nemam ziadne stavy, pouzivam Chilly, lebo krajsie vonia. Ale pri mykoze som ho neskusala.
Ja som pri dlhodobejsich problemoch s mykozami zacala pouzivat Saforelle, odvtedy som pri nom zostala.
@pupetko263 za mňa jednoznačne masmi. Neskutočne mi pomohol a pri jeho používaní mykozy nemávam
@pupetko263 Detské mydlo, od kedy ho používam, mykóza sa nevrátila.
Klasicky laktacyt za mna...aj ked som zacinala citit svrbenie akoby mykoza tak som sa zacala umyvat laktacydom a do dvoch dni ok
Tak a keď nepoužívaš žiadny? Ja som normálne závislá na lactacyde🤦♀️viem, že by mala byť len čistá voda..