Caute miminy chlapcov, cca kedy s aodlepi uplne predkozka? Nema ju zuzeny, viem ju stiahnut, len je prilepena. Jedna kamoska hovori ze do 18r ma cas, druha ze do 3 rokov. 🫠
Moj bude mat 3.
Do puberty je čas. Dôležité je či to pomaly povoľuje. Treba jemne sťahovať vždy pri kúpeli. Niekomu povolí v 8 rokoch, niekomu v 15. Synova dr. Najprv nasilu strhávala. Potom si to naštudovala a už to nerobí. Môjmu povedala že je to len prilepené a na zákrok to rozhodne nevidí. Má 10 a nedá sa mu ešte stiahnuť. Povedala že mu to môže spraviť ale samé by to časom povolilo tak načo ho trápiť. Deti majú potom z toho traumu. Treba nájsť dr ktorý to nestiahne na silu a zhodnotí či je to v poriadku alebo nie.
@anjelicek26
@martinusik91 postupne sa povuluje hej, ale veeeeeelmi pomali. Tvori sa mu vlastne aj ta smegma pod nou, co som citala, ze je praveze dobre, tym sa pomaly odlepuje. Len to ide straaaasne pomaly......
A čo to sú dáke preteky? 🙈
@lenkahvh Kde pisem, ze sa pretekam? Mne ide o to, aby sme nemuseli riesit nic operacne a nasilu. A som zvedava, cca do kedy je prilepenie ok.
Už je okolo toho väčšia osveta ale vždy sa nájde ešte nejaká stará škola čo povie že do 3 rokov. Majú to zalepene, lebo to ešte nepotrebujú odlepene 😂😉. Je to ako chlapčenská panenská blana. To akoby sa v dievčatám musela tiež prerušiť do 3 rokov... Samozrejme nájdu sa aj prípady kedy treba operovať.
@martinusik91 aha, takze okolo puberty?
No približne tak.
Rozdiel je prilepené a druhe prirastene. Naš mal prirastenej,operovali ho pred nástupom do školy.. ma to teraz ako každý zdravý chlapec. Keby bol len prilepené,tak by mal do puberty čas....