Dlhšie trvajúce bolesti krížov a podbruška

15. júl 2023

Asi mesiac trpim bolestami krizov a jemnym tlakom v podbrusku, sem tam aj jemnym svrbenim a palenim posvy. Bez vytoku, bez inych komplikacii. Zacalo to pred mesiacom po menstruacii, bolestou v krizoch a podbrusku , neskor sa pridalo aj to svrbenie. Davala som si rozne prirodne produkty- alchemilku caj, kapucinku kvapky, blokurima na mocove cesty a podobne. Potom to na par dni prestalo a zacalo zas, cakala som ci vobec dostanem menstruaciu, ale prisla presne na cas, bez omeskania. Pocas menstruacie vsetko ok, po skonceni mam uz 3. den spinenie a zasa sa ozvala po tyzdni bolest krizov a jemny tlak v podbrusku. Nemali ste niekto taku skusenost? K lekarke sa chystam, len sa teda informativne pytam, nech viem co to moze byt.

A este musim poznamenat, ze to zacalo v case, ked sme sa s partnerom zacali snazit o babo, co ma dost znepokojuje ale neviem ci to moze mat nejaky suvis.

Dakujem vam 🙂

autor
15. júl 2023

A este dodam, ze castejsie pocitujem nutkanie na mocenie.

domka222
15. júl 2023

Nevytvorila sa cysta? Vtedy môže byť špinenie a aj tlak na určitom mieste

evazich
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzuliatko18
17. júl 2023

Ja mám posledné dni bolesti, v moči mi našli streptokoka a lekárka.mi predpísala ATB. Takže najlepšie ísť doktorovi, nech urobí vyšetrenia. Ja by som tie bolesti ani neriešila, ale akurát som bola na preventívke, tak sa našiel problém náhodou.