Baby, menštruácia mi trvá už 12 deň, obvykle mi trvá len 7 no teraz už úplne také slabé neviem vôbec prečo to tak je. Stalo sa to už aj vám? Ak áno čo vám robil lekár? Ďakujem 😊
Ja som mala 8 dní už sa mi zdalo veľa apocedala mi dr že do 10 dní je normálny cyklus nad 10 sa na už vyšetriť
No mne sa to stalo v marci, tiež som krvácala normálne 7 dní a vtedy až nejako cez 10. Ak by sa to opakovalo, tak by som to riešila s lekárom, ale ďalšia už neprišla a ja som zistila, že som tehotná 😍🤰🍀 ale nevravím, že to súviselo s tým .... my sme dieťa chceli, len vtedy som nejako ani nevedela, kedy mám ovuláciu .... a tak sme si aj mysleli, že tento mesiac sa nám to určite nepodarilo ... a nakoniec podarilo ... 😍
mne sa toto nikdy nestalo. najdlhšie keď som mala, tak to bolo 7 dní a to mi už prišlo ako večnosť, keďže normálne mávam tak 4-5 dní
Nemohla si niekde prechladnut?
Ja som takto krvacala vyse 20 dni.Tabletky ani inekcia nezabrala. Stalo sa mi to takto 2 krat.Po porode sa proste zblaznili hormony. Musela som ist na kyteraz 2 krat. Inac to neslo zastavit. ... Ale nic vazne len tie hormony a nasli tam nejaky polyp.
Polyp u mna. Daj sa vysetrit aj 2x ultrazvuk v inych fazach cyklu. Ja som krvacala najprv 10, dalsi cyklus 12 a dalsi 20 dni. Bol tam polyp, raz dva mi ho vybrali, operacne, narkoza, rano prides poobede domov. Dalsi cyklus uz bol normalny.
Ahojte možem sa spítať ? Mam prvý krát menštruáciu a mam ju už 10 dní neviete čo mám s tým robiť?
Ahojte dievcata. Moja dcera ma 15 rokov menzes jej zacal takto pred rokom. Mavala ho kazde 2 tyzdne a dost silno krvacala. Reraz dostala presne po mesiaci no menzes ma uz 17 den.
Dobrý deň mohly by ste mi poradiť ešte sa mi to nestalo US 7 dní mam menštruáciu ale včera som US nemala a dnes mam také slapsie neviem co to môže byť
Dobrý deň, dcéra 12 ročná dostala prvý menzes ale už jej trvá 13 den, špinenie. Mám to už riešiť s gyn?
Poraďte prosím minulý mesiac som menzes nemala s teraz my trvá už 12 deň ako ho zastavit.idu som na aj grce krvy.som zúfalá.dr zavolám len ma dovolenku.
@vanini ako ste dopadli, Dakujem mame podobný problem
@monnell Dobry deň ako ste dopadli, mame podobný problém, už 12 dni spinenie
@petrakova1 kontaktovala som primara že prvý krát môže dlhsie trvať ak by bolo krvácanie silné alebo bolesti prísť, prestalo skoro po mesiaci, potom nemala asi dva mesiace a teraz už pravidelne
To sa stáva že sa predĺži.Aj ja som mávala 10 dní aj viac keď som bývala bezdetná.Po pôrode sa mi to upravilo na 3-5 dní maximálne.Ale treba ísť k doktorovi pre istotu.Clovek nikdy nevie