Dlhotrvajúce špinenie - dôvod na obavu

motivujsadnes
4. feb 2021

Dobrý deň želám. Týždeň pred termínom príchodu ms, som začala špiniť. Bolo toho viac (aj na nohavickach), bolo to hnedej farby. Bolo to 23. 1. neskôr sa množstvo zrefukovalo, a farba výtoku sa zmenila na svetloružovú. Myslela som si že prichádza ms, a neriešila som to. MS neprišla. Žiadny iným spôsobom svoj príchod nehlásila, a ja až na to že som bola precitlivelá som žiadny iný príznak nemala. Keďže neprišla ani na termín, stále pretrvávalo len ružové špinenie urobila som si test (31.1. ms meškala 4 dni) ktorý vyšiel negatívne. Dnes je to týždeň čo ms mešká, s tým že včera ma príšerne začali bolieť prsia, a mala som už aj jemné bolesti v podbrušku, čakám že každú chvíľu teda dorazí. Ružové špinenie stále pretrváva ale je len jemné, a len na papieri keď sa utriem. Zažili ste niekto niečo podobne ? Dostať sa k lekárovi je naozaj ťažká úloha. Môj lekár je v karanténe už takmer 3 týždne a zastupujúci ma nevyhodnotil ako akútny prípad. Ako postupovať. Niečo podobne sa mi predtým nikdy nestalo. Ďakujem

queen_mary
4. feb 2021

@motivujsadnes tak toto je brutal, ze sa neda dostat po lekara, ani ked je to gynekolog. Ja som mala rovnake priznaky ked som bola tehotna, ale moze to byt sposobene aj stresom, alebo hapruje trosku cyklus mozno. Viac neviem bohuzial poradit.

motivujsadnes
autor
4. feb 2021

@queen_mary veď toto. Ja som sestrička a aj tak mám problém. Žiaľ dnes liečime len Covid. Máš Covid ? Máš šťastie. Nemáš ? Máš pruser k lekárovi sa nedostaneš.

luci_ba
4. feb 2021

@motivujsadnes testik dnes ešte neskusis?

anukha
4. feb 2021

Tiez ma napadlo skusit este jeden test. Tu na koniku je niekolko diskusii, kde zeny pisu, ze boli tehotné a aj tak im testy vychadzali negativne. Drzim palceky 😉

motivujsadnes
autor
4. feb 2021

@anukha skúšala som dnes. Je nagativny.

sili82
4. feb 2021

Napíš do skupiny Zdravotníci na MK. Je tam jedna gynekologička, veľmi zlatá, vždy poradí. Rovno napíš aký máš problém, možno sa v tom nájde niekto iný. Fakt je to na hlavu, že sa človek nemôže dostať k Dr.

ivka21
4. feb 2021

Aj ja som mala taký začiatok tehotenstva. Ošetriť ta predsa musia

anukha
4. feb 2021

@motivujsadnes tak to fakt neviem, ale k lekarovi by ta mali vziat. Prihoda trosku z ineho sudku, ale pointa je tam: Ja som raz tak bola na pohotovosti po autohavarii. Z vonkajsku som nemala ani nic oskrete. Ked som zabuchala na dvere, tak sa na mna sestricka osocila, ze ci umieram. Tak som jej povedala, ze som mala dost tazku autohavariu. Ona na to: "Vsak vam nic nie je, sadnite si do cakarne". Tak sa mi zdvihol tlak a jej vravim, ci je superzena, ze ci ma rontgenovy zrak, ze ci vidi, ci nemam vnutorne krvacanie. V tom ustupila z dveri a pozvala ma do ordinacie... 🤷‍♀️