Dlhotrvajúca menštruácia po pôrode

leona1234
3. apr 2022

Koncom januára som porodila. Mala som cisársky. Prvý týždeň som mierne krvacala a potom spinenie celých 6t. Po skončení šestonedelia mi prišla menstruacia, ktorá trvá už 14 dní. Nie je silná a ani bolestivá. Zajtra idem k lekárovi. Len sa chcem spýtať, či nemal niekto takúto skúsenosť a čo to môže byt. Lebo aa začínam báť. Ďakujem

dominika1010
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
leona1234
autor
3. apr 2022

@dominika1010 takze nič vážne to nebolo? Ja som citala, že to môže byt spôsobené hormónmi, alebo problémy s cievami či s maternicou. Dosť som preľaknúta.

pininka1
3. apr 2022

@leona1234 ja som si tiez myslela ze to je menzes a nakoniec som sa este docistovala a menzes prisiel az o 5 mesiacov.

ailiba
3. apr 2022

@leona1234 ja som mala tiez ms po sestonedeli, tu prvu slabu a potom dalsiu tiez silnu a dlhu... Podla mna je to v poriadku, telo sa docistuje... Pokial nekrvacas stale viac, neriesila by som to. Mne tusim trvala 10 dni a bola aj dost silna, ake ta dalsia potom uz nie.

leona1234
autor
3. apr 2022

@pininka1
@ailiba Tak dúfam, že sa docistujem aj ja. Lebo si mením vložky cca 5x denne, ale keby si nemením stačila by aj jedna denne. Niekedy je na vložke niečo, niekedy len wc papieri. Bolesť nepociťujem. Len som vystrašená, či nemám niečo vážne. Každopádne zajtra sa rozhodne. A ešte na pyskoch sa ki objavili take hrcky, alebo zdurená žila. No ďalšej som sa už neskúmala.

ailiba
3. apr 2022

@leona1234 ak 5a to trapi, tak chod k lekarke, ale podla mna je to bezne.

leona1234
autor
3. apr 2022

@ailiba Ďakujem, pôjdem. Pre istotu.

leona1234
autor
4. apr 2022

@dominika1010
@pininka1
@ailiba
Bola som dnes, Na sone sa videl biely fľak, čo je ako keby zvyšok niečoho. Tak budem chodiť každý deň na injekcie. Už pri prvej nekrvacam, uvidíme čo to urobí s mojim menštruačným systémom o mesiac

natalkinmarek
19. júl 2022

Ahojte. Tiež mám niečo podobne 27.5.2022 som mala cisársky . Čistila som sa necelý mesiac . Začala som brat antiku . Dostala som menzes 11.7 dosť silná bola a stále ju mám Už 9dni . Tiež sa tomu čudujem či to niečo nič vážne 🤷‍♀️No ak to neprejde tiež prevolam dr .