Koncom januára som porodila. Mala som cisársky. Prvý týždeň som mierne krvacala a potom spinenie celých 6t. Po skončení šestonedelia mi prišla menstruacia, ktorá trvá už 14 dní. Nie je silná a ani bolestivá. Zajtra idem k lekárovi. Len sa chcem spýtať, či nemal niekto takúto skúsenosť a čo to môže byt. Lebo aa začínam báť. Ďakujem
@dominika1010 takze nič vážne to nebolo? Ja som citala, že to môže byt spôsobené hormónmi, alebo problémy s cievami či s maternicou. Dosť som preľaknúta.
@pininka1
@ailiba Tak dúfam, že sa docistujem aj ja. Lebo si mením vložky cca 5x denne, ale keby si nemením stačila by aj jedna denne. Niekedy je na vložke niečo, niekedy len wc papieri. Bolesť nepociťujem. Len som vystrašená, či nemám niečo vážne. Každopádne zajtra sa rozhodne. A ešte na pyskoch sa ki objavili take hrcky, alebo zdurená žila. No ďalšej som sa už neskúmala.
@dominika1010
@pininka1
@ailiba
Bola som dnes, Na sone sa videl biely fľak, čo je ako keby zvyšok niečoho. Tak budem chodiť každý deň na injekcie. Už pri prvej nekrvacam, uvidíme čo to urobí s mojim menštruačným systémom o mesiac
Ahojte. Tiež mám niečo podobne 27.5.2022 som mala cisársky . Čistila som sa necelý mesiac . Začala som brat antiku . Dostala som menzes 11.7 dosť silná bola a stále ju mám Už 9dni . Tiež sa tomu čudujem či to niečo nič vážne 🤷♀️No ak to neprejde tiež prevolam dr .