Poprosím o radu. Už dva mesiace sa trápim s dlhotrvajúcou menštruáciou. Prvý mesiac som tomu neprikladala význam, bola som prechladnutá, ok, trvala 12 dní, desať dní na to som dostala menzes normálny a ten sa ťahá doteraz a nemieni skončiť. Máte s tým niektorá skúsenosti?
Vždy som mala menštruáciu pravidelnú, môže to byť spôsobené začínajúcim prechodom, hormonálnou nerovnováhou, či možno zníženou imunitou,či ešte niečím horším? Pred pol rokom som bola na preventívke, tam, bolo všetko ok. Pobolieva ma aj podbruško, nie moc, ale predsa.
Ďakujem za všetky rady.
@dudkav môžeš sa ukľudniť, takéto sa stáva. Ja som mala raz tak 1 celý mesiac. Išla som k Dr. a predpísal mi vtedy tablety Norethisteron. Dostala som opäť menštruáciu a potom sa riadne skončila. A normálne včas som dostala opäť o ďalší mesiac. Ja som to mala z prechladnutia zo spodu!
Možno to niekomu pomôže, Dr. mi dal Norethisteron, presne ako písala eva112014. Malo by to krvácanie zastaviť. Povedal, že to môže byť aj z prechladnutia, nakoľko som zase chorá, treba niečo robiť s imunitou. Tak uvidíme.
@dudkav trebalo by zájsť k Dr nech spraví hormonálny profil taká dlha ms nieje ok.Mozno stačí len niečo nasadiť a bude to ok