Caute baby, aj vam sa uz stalo, ze ste mali problemy s kramami ze nie a nie skoncit? 5,6,7 den a normalne silna az velmi silna. Stalo sa mi to teraz druhykrat a nevedele som to zastavit. Z coho to moze byt? Tehotna urcite niesom. Znaci to nejaky vazny problem? Co pomaha? dik za info
@lanka999 tak ja momentálne mám šialený cyklus 🥺 začal mi 8.3, skončil 15.3 a od 20 znova. Čoraz silnejší. V stredu som bola u svojho ze ovulácia. Zjavne nebola lebo od piatku normálne krvacam znova. Včera som bola na pohotovosti ze mam počkať ešte 5 dní a potom už bude problém. Myom, cystu ani nič iné nemám. Čakám už len na výsledky cyto ...
Áno dialo sa mi to keď som mala cystu, ktorá potom stále praskla a preto nevideli nikdy nič, iba cez ms. Bola som na pohotovosti cez ms keď neposlala končiť a vtedy tam bola
mne sa to stalo uz druhykrat. Min. roku v novembri ale to bolo normaln lebo som bola po jednom zakroku v narkoze a teraz opat to sialenstvo. Minuly mesiac som zasa dostala kramy o tyzden skor, nechapem nikdy som nemala takyto problematicky menzes...
@lanka999 polyp, myom lekár mi dal na zastavenie Norethisteron