Dlhotrvajúca a silná menštruácia

lanka999
26. mar 2023

Caute baby, aj vam sa uz stalo, ze ste mali problemy s kramami ze nie a nie skoncit? 5,6,7 den a normalne silna az velmi silna. Stalo sa mi to teraz druhykrat a nevedele som to zastavit. Z coho to moze byt? Tehotna urcite niesom. Znaci to nejaky vazny problem? Co pomaha? dik za info

luccija
26. mar 2023

@lanka999 polyp, myom lekár mi dal na zastavenie Norethisteron

lanka999
autor
26. mar 2023

@luccija chodim pravidelne na kontroly aj nedavno som bola a nic nenasli

lb1984
26. mar 2023

@lanka999 tak ja momentálne mám šialený cyklus 🥺 začal mi 8.3, skončil 15.3 a od 20 znova. Čoraz silnejší. V stredu som bola u svojho ze ovulácia. Zjavne nebola lebo od piatku normálne krvacam znova. Včera som bola na pohotovosti ze mam počkať ešte 5 dní a potom už bude problém. Myom, cystu ani nič iné nemám. Čakám už len na výsledky cyto ...

ninka99865
26. mar 2023

Áno dialo sa mi to keď som mala cystu, ktorá potom stále praskla a preto nevideli nikdy nič, iba cez ms. Bola som na pohotovosti cez ms keď neposlala končiť a vtedy tam bola

lanka999
autor
26. mar 2023

mne sa to stalo uz druhykrat. Min. roku v novembri ale to bolo normaln lebo som bola po jednom zakroku v narkoze a teraz opat to sialenstvo. Minuly mesiac som zasa dostala kramy o tyzden skor, nechapem nikdy som nemala takyto problematicky menzes...

rony2255
26. mar 2023

@lanka999 choď ráno k dr., povedz aký je problém, poradí ti lepšie ako MK