Dlhodobý problém s mykózami

14. aug 2024

Ahojte, mám trošku dlhodobejší problém s mykózami. Riešila som to aj u gynekológa, čipky boli fajn, pomohli, ale je to znovu naspäť.
Canesten gyn kombi som už použila, chválim si avšak chcem vedieť čo zabralo Vám.
Doma mám ešte candibene tabletky ale neviem použitie, v príbalovom letáku sa to nepíše a na nete som nenašla, v lekárni mi tiež nič nepovedali (nepýtala som sa keďže som očakávala že to bude v letáčiku) ale určite sa plánujem na to spýtať.
Všimla som si že sú aj produkty ako Canesten tabletky 6ks a Gynella Silver Caps. Použila ste ich niektorá? Ako sa Vám to pozdáva? Viem že recenzie nájdem aj na stránkach ale chcem aj iné ako zo stránok.
Budem vďačná za každý komentár ❤️

viestta
14. aug 2024

Pri opakovanych mykozach je treba striedat ucinnu latku, takze citaj aj zlozenie a podla toho sa rozhoduj.

werony_n
14. aug 2024

U mňa najdôležitejšie pred akoukoľvek liečbou bolo použiť rosalgin

simsalabim
15. aug 2024

Candibene aj canesten maju rovnaku ucinnu latku a letak urcite na nete najdes. Pri opakovanych mykozach treba urobit podrobnejsie gynekologicke vysetrenie, aj partnera, okrem toho urcite imunologicke vysetrenie a podobne. Ale najprv moze lekar skusit 6 mesacnu profylakticku liecbu systemovymi antimykotikami.

simsalabim
15. aug 2024

Tu mas letak na tablety https://www.adc.sk/databazy/produkty/pil/candib... a rovnako si najdes aj na krem.