Ahojte..v marci som dostala zápal močových ciest brala som aj ATB Biseptol. Zabralo lenže ostalo po nich kopu problémov. Stále dokola odvtedy mám pálenie rezanie v intímnych partiách a vždy cítim ako keby mocak..bola.som.2 x na vyšetrenie moču a všetko negatívne..takisto gynekologická mi dala kopu masticiek.liekov a nič nezabralo. skúša.som aj prípravky ako ginella a podobne s.probiotikami a znova nič. Dali sme s mužom na kultiváciu moc a všetko negatívne. Už som bezradná ako keby sa stále.striedali.urologocle.prpblemy a gynekologické..vždy sa mi to stratí na istý čas a znova sa to vráti. K urologovi som nešla.lebo som nemala.pozitivny moc ale asi to bude žiaľ potrebné..obvodná mi tvrdí že netreba vraj že nejaká.alergia. ale.to.je blbosť.kedze nemám žiadne výsypy. Už som.taka.zufala. stále riešiť ísť do bazéna alebo neísť ponožky nosím a snažím sa chrániť ako sa.da..
Potom.sa.to.upokoji a idem.od.znova. naposledy po pohlavnom styku sa.mi to ako keby vrátilo..ako keby sa to vnútro stále potom rozdrazdilo..prosím vás o radu. Akúkoľvek.. vďaka.
@rna daj si predpisat uro-vaxom od obvodnej, ja som brala 3 mesiace a uz 1,5r je pokoj 🙏 klop klop