Ahojte, je tu niekto kto mal tento problém a niečo vám pomohlo ?? Bolesti a pálenie, avšak negatívne uro aj gynekologické kultivácie. Ďakujem
Aktuálne som ma tom rovnako. Už 2 týždne a nezaberajú antibiotiká ani vklady 😰
Pohlavné choroby sú vylúčené ...
Problém je, že ani neviem, čo presne bolí a páli.
Ono sa to prenáša do okolia.
Mne tiež nevedeli čo je, nakoniec bola nejaká infekcia, aj toto by som skúsila vylúčiť
@modrykonik33 testy priamo na infekčnom
@modrykonik33 a aké si mal/a príznaky/ problémy ?
ANO ja, dlho predlho po dilatacii uretry ( ta uretra je mocova rura ,mocila som sa v teplej vode,kde som dala femigel volno predajny v lekarne a mocila 20 minut,kazdy 4 ty den, Skor nie, niekedy to prejde hned , niekedy treba opakovat,ale zasadne nie kazdy den ,lebo femigel je zlozeny z 3 % ausralskeho olejceka a ten vysusuje plus zelatina je uz vtom, voda v lavori musi siahat nad mocovu ruru kvazi mocova rura musi byt cela ponorena v lavori,Davala som si asi 6l vody ,3 ampulky ( 3 amulky su v jednom baleni ) za 3 tyzdbe by malo prejst
@vorkola ako dlho asi ? Lebo ja mám bolesti už 3. mesiace po cystoskopii
Mne pomohli bylinkové vložky. Ale ja som mala zápal močových ciest, nepomohli ani antibiotika, kým som ich brala fajn keď som dobrala, znova ten istý kolotoc. Rok som sa liecila, potom mi odporučili toto.Môžeš mi napísať súkromnú spravu
Ahoj ako si dopadla uz to preslo akt riesim podobne
A na pohlavne choroby? https://primar.sme.sk/c/4116548/chlamydie-chlam...