Dobrý deň dlhodobo sa liečim na mykozu vyskúšala som už asi všetko probiotika krémy rosalgin samozrejme aj dieta bez cukru priateľa nemám wobenzim 1500tabliet ...doktor mi predpísal čipky pár dní bolo ok počas liečby potom znova sa vrátila zas čipky a zas sa vrátila konečne urobil ster mala som nejakú črevnú baktériu nerozumela som ho ako sa volá dal zas čipky stále dookola tie isté ktoré mi už dva krát nepomohli Konečne výtok cca 3 týždne nemam sláva to sa mi ešte nestalo za cca pol roka ale svrbenie ostalo z vonku nie z vnútra predpísal mi krém ktorý je na alergiu ale pár krát som ju dala a cítila som ešte viac svrbenie vkladám 2x do týždňa probiotika beriem aj probiofix a oregano jedine čo mi to ukľudní je rosalgin ale keď si ho ráno urobím ku večeru sa to vráti keď ležím je to celkom ok sem tam zasvrbí ale pri chôdzi to svrbí dosť neviete čím to môže byť alebo čo by mi na to mohlo ešte pomôcť...
Odporúčam imunologicke vyšetrenie. Kamoska toto riešila rok dookola. Stery negatívne a lekarka jej už neverila. Potom šla na inunologiu niečo jej tam zistili dali lieky a hneď to prestalo 🍀
Mne pomohla jednorazovà tabletka Mycomax,na predpis, môže užiť aj partner. U mňa żiadne čìpky,krémy ani výplachy nikdy nepomohli. Manżel bol aj u urològa a ten ho preliečil,mal chlamýdie.
Ja riešim niečo podobné, mám stáleho partnera, predtým som mala partnera a vždy prezervatív a ja už som normálne objednaná na ster na tie mykoplazmy, chlamýdie, ureaplazmy a pod, lebo neviem už...ťažkosti u mna len mierne, ale ja som si povedala, že to idem poriadne poriešiť, lebo moja doktorka ma lieči asi ako teba, proste furt to isté, teraz idem na preventívku, som zvedavá, čo mi povie.
@salamistka A ty si ich od neho nemala? Ja čo tak čítam, tak tie chlamýdie aj v manželstve niekto má,že sa nakazia partneri, ja som na nervy z toho, lebo nie som promiskuitná, ani som nikdy v živote nebola a normálne mám stres, či tiež s partnerom nemáme nejakú pliagu.
Ako písal niekto vyššie, treba si nasadiť celotelovú tabletku Mycomax, nosiť bavlnené prádlo, žiadne tango gaťky a hlavne nemydlit sa veľmi. To spôsobujú lacne prevoňané sprchové gély ako Fa,Palmolive, obmedziť sladké a žiadne aviváže, voňavé guličky a podobné hlúposti na prádlo. A už vôbec nie vlhčené utierky, alebo voňavý toaletný papier. Uzivat probio tabletky.
@ika11123 Tiez sa s tym trapim uz od augusta... robili mi uz 3x stery a tie raz ukazali nejaku crevnu bakteriu, inak nic. Vybrala som mikomax, makmiror a este neviem co este... Beriem dlhodobo probiotika, skusam rozne vaginalne probiotika, sex s muzom nemam, na intimnu hygienu pouzivam len cistu vodu, nosim len bavlnene pradlo a vzdy ho po prani zehlim, chodim k imunologovi... a uz neviem co robit.
Este kym pojdes na tu imunologiu, skus vymenit toaletny papier. Moja kamoska mala toto po prichode do zahranicia v 90-tych rokoch, ked u nas sme vsetci pouzivali stary dobry recyklovany harmasan a ona v zahranici zacala pouzivat bieleny toaletak. Svrbel ju cely spodok, skusila vsetko..Potom sla na par tyzdnov domov na SK a problem vymizol.. Ked sa vratila, tak zase..a zistila, ze vlastne jedine, co robi inak v tom zahranici, je ten toaletak. Tak aj bolo..Kupila nebieleny a problem bol fuc..
@sima338 priznám sa,že sa už nepamätám,ja mám pocit,že mi ster ani nerobili,len mi stále gynekológ predpìsal nejaký krém alebo tabletku na vkladanie,od čoho sa mi mykòza este zhoršila,oni veľmi neradi predpisujù ten Mycomax,pritom za pár dnì vyriešil moje dlhoročné problèmy
@salamistka jasné, chapem ťa, hlavne že už ti je dobre
Skús Multi-gyn FloraPlus , tiež som skúsila skoro všetko. Jedine toto mi zabralo na prvý krát a už mám asi 3 mesiace uuuplny pokoj
@ika11123 skus porbiotika sú pre ženy na gyn problémy peral alebo tak nejako sa volajú ja som ich brala počas takýchto problémov, tiež som si robila výplach rosalginom a gyn ešte videla aj tak zapálené tie steny, tak mi predpisala macmiror ten zaberá za mňa dobre 🙂