Ahojte, uz viac ako polroka mam skoro nepretrzite bodave bolesti(okrem menstruacie a par dni po nej). Raz podbrusko, inokedy na lavej/ pravej strane (za den nastriedacku, no vacsia bolest na pravej strane). Na gynekologii mi uz spravili vsetky mozne testy a na nic neprisli. Mate s tym niekto skusenosti?
S rovnakým problémom sa trápim aj ja už tri mesiace. Gynekológia žiadny nález, urológia žiadny nález. Len čo mi zbytočne dávali lieky(zrejme preventívne). Ževraj bolesti v tejto oblasti môže spôsobovať aj chrbtica alebo črevo. Ja to vidím na dlhú cestu k nájdeniu príčiny.
@snowwhite211 a tom creve som aj pocula skusala som mesiac lahsie jedla, ziadne mlieko ale nepomohlo. Uz som na nervy, lebo podla mna si rodina, lekari a kamarati uz myslia, ze si vymyslam :/ ziadny nalez a dalej nikto neriesi, vsak si nastuduj, pogoogli a zaplat sama nejake vysetrenia, ktore su podla netu dobre spravit...
@77kacena len detox asi nie je vhodny ked sa snazim otehotniet ci?
@misiatko14 práve že by pomohol, treba najprv očistiť telo od toxínov a problémov s tým spojené a aj otehotnenie potom pôjde ľahšie. pošlem vám do správy čo to robí s telom
@snowwhite211 ahoj prislo sa na pricinu u mna je to to.iste :( uz 3 mesiac a uz nemam nato nervy . Pripadam si ako blazon
ahoj čo ti vtedy zistili? ja už dva mesiace trpím, že mám bolesti v ľavom podbrušku blizko slabiny. Gynekologia všetko ok. V stredu po sviatkoch idem na USG, snad dojdeme na príčinu...
Ahoj, u mňa je to rovnaké...už dlhšiu dobu neutíchajúce bolesti raz pravá, raz ľavá strana. Slepé črevo už nemám. Je to iná bolesť ako pred menzesom. Bolesti mám každý deň. Bola som na gynekológii, krvné testy ok, zápal nie je žiaden, ultrazvuk tiež nič nezistil, no pri vyšetrení bolesti neskutočné. Gynekológ mi povedal, že to môže byť podľa neho neurologický problém a tlačí mi to na orgány, ale nechce sa mi tomu veľmi veriť. Riešili ste to ešte nejak inak? Ďakujem za každú odpoveď
@misiatko14 endometriozu ti nahodou nepozerali? Alebo teda neskusali diagnostikovat?