Ahojte,chcem sa opýtať či nemáte s tým skúsenosť.Som 9 tyzdnov po pôrode a stále spinim niekedy aj s trochou krvi.Malu nekojím a mala som piaty pôrod.Pred týždňom som bola na kontrole a všetko je v poriadku len mi počas tehotenstva narástol 2.5 cm myom v dutine maternice Myslíte ze to môže on spôsobovať?Od včera som začala brať antikoncepciu Azaliu moze mi to ona upraviť?Je to podľa vás normálne takto dlho špiniť? Ďakujem
@januska12323 je mi to jasne,len sa pýtam či niektorá tiež nemala take dlhé spinenie
Ja som mala 10 týždňov. U teba to môže byť aj z toho myomu podľa mňa
@mmoonna keď som sa na to pytala doktorky tak ze to je menštruácia ale určite nie keďže je to len spinenie take hnede s trochou krvi a den nič a potom trochu a zase tak dokola,vravela že to nemôže z toho myomu ale ja si to tiež myslím ze to bude z toho
Ja som spinila 3 mesiace. Niekedy tak silno ze som si myslela ze sa mi obnovila menstruacia, potom zasa spinenie, potom den nic. Lekar ma cely cas kontroloval, po sestonedeli som chodila kazdy tyzden na kontroly, nic neobjavil a tvrdil ze moze sa stat. Akurat som uz mala aj kozne problemy z neustaleho nosenia vloziek. K tvojmu problemu sa moze vyjadrit jedine lekar.
Pri prvom pôrod 10 týždňov a pri druhom 12 🙂
To sú všetko otázky na tvojho lekára.