Dobrý deň,
mám problém a rada by som aspoň orientačne vedela, či sa s tým niekto stretol . Už 11 dní mám slabé krvácanie, za deň použijem max. jednu malú vložku, včera som si všimla, že sa ku krvácaniu pridali malé kúsky sliznice. Menštruácia mi mala začať práve pred 11 dňami ale symptómy ako sú bolestivosť pŕs, zmeny nálad atď čo bežne mávam nie sú prítomné. Zatiaľ som žiadny problém s menštruáciou nemala. Celý jún bol pre mňa veľmi stresujúci, je možné že je to kvôli tomu? Pohlavný styk som ešte nemala, tehotenstvo je na 100% vylúčené, mám 22 rokov. Budúci týždeň sa chystám ku gynekológovi, tento týždeň mal voľno. Preto sa obraciam sem, či niekto nemal podobný problém a ako ste ho riešili.
Vopred ďakujem.
@janetinka27 Prechladnutia nie som, nezdá sa mi že by som nejako schudla alebo pribrala. Doterajšie cykly boli bez problémov, ovulácia prebehla, mám 32/33 dňový cyklus. Problém s menštruáciou som mala minulý rok, v septembri mi vynechal cyklus ale všetko sa dalo do poriadku, až do teraz prišla menštruácia načas prípadne o deň dopredu/deň dva meškala nanajvýš. Preto náhlej zmene úplne nechápem, hlavne tomu, prečo krvácanie trvá tak dlho.
@lenka2814 uvidis co povie dr. Moze to byt polyp, problem s ovulaciou... ja som mala dlhe kevacania pri anovulacnych cykloch - zacalo to cca ked som mala 20 rokov - bez ovu sa netvoril progesteron, sliznica tym padom rastla nespravnym sposobom a nedokazala odkrvacat.casom preto zhrubla a vznikla hyperplazia. Verim, ze dr bude mat pre teba dobre spravy a rychlo sa to vyriesi
@janetinka27 veľmi pekne ďakujem za odpoveď, vážim si to, pevne verím, že sa to podarí čím skôr vyriešiť
@lenka2814 ahoj, neprechladla si, neschudla alebo nepribralaviac za kratjy cas? Moze to byt aj stresom, mozno chybna/nepritomna ovulacia. Ako vyzerali tvoje doterajsie cykly? Boli rovnake?