Ahojte dcéra dostala 1 menštruáciu keď mala 14 rokov. Najskôr mala nepravidelnú raz za 3 mesiace a bývalo jej vždy veľmi zle. Teraz sa jej ciklus upravil ma vždy presne 28 dní, ale zase ma strašne dlhú menštruáciu 12-14 dní. Prvé 4dni silnú a ostatné dni slabú. Myslíte, že sa jej to ešte úpravy, alebo už treba navštíviť lekára?
Dcera ma tiez zvlastny cyklus... menstruaciu ma takmer desat dni, co mne s 2-3 dnami tiez prijde extrem no...ale za to len kazdych 35-37 dni... ja myslim, ze v tomto veku su este taketo odchylky normalne... Krvacat 14/28 dni ale v poriadku nie je...
Keď hovoríš, že predtým mala pravidelne, tak by som zašla s ňou k tomu doktorovi. Aby za tým nebolo nebodaj niečo vážnejšie.
Ja som niekedy mavala normalne 5 dní klasika. A čim som staršia tak mam aj 7 dní. Doktorka povedala že je to normálne. Ale 12 to už by som išla preistotu
@1lucinka123 ja som tiež mávala tie prvé menštruácie takto.. dlhé, bolestivé, nepravidelné, časom sa to upravilo samé a odvtedy mi fungovala ako hodinky
Ďakujem za rady dievčatá. Ešte ma napadlo ci to nemôže mať súvis s tým že prekonala koronu a od vtedy máva takú dlhú menštruáciu.
@1lucinka123 tak na by som zašla k lekárovi, len prehliadnuť či je všetko v poriadku. Ak by bolo všetko ok, tak by som počkala, či sa to ustáli a podporila by som to bylinkami (po porade s nejakým skúseným bylinkarom), vitamínmi, ascorutinon atď. Aj lekára by som si vyberala opatrne, pretože veľa lekárov toto rieši len HAK.