Dlhá a silná menštruácia

29. júl 2022

Baby už 2. Mesiac mam silnú a dlhú menstruaciu. Prvý mesiac som mala 12 dní krvácanie a dosť silnú akú som nikdy nemavala a tento mesiac mam uz 9 deň silnú. Gynekolog mi hovoril nech dnes o 14 prídem ze mi spraví nejaké vyšetrenia. Mam 24 rokov a pohl. Styk som ešte nemala preto som sa chcela spýtať či náhodou niektorá s týmto nemáte skusenosti a neviete aké vysetrenia sa môžu robiť?

schokolade1988
29. júl 2022

Ahoj. Môžes mať hormonálne výkyvy ,ale môžeš mať aj anémiu . Zoberie ti krv ,podľa mňa spraví aj sono a uvidí sa. U mňa to bola anemia .. u teba nemusí ,dôvodov môže byť xy . Ja som sa ale aj cítila veľmi slabá ,na odpadnutie atď .

janetinka27
29. júl 2022

ahoj, takto ti to nikto nepovie, mozno ti staci doplnit zelezo, mozno je problem v hormonoch. ja som tiez mavala niekedy dlhe krvacania a poznam viac zien, ktore v tom veku mali podobne problemy. doktor sa na to pozrie, neboj 🙂

janetinka27
29. júl 2022

a este, kupi si caj z pastierskej kapsicky, maju ho v lekarni. var si ho 3 x denne, staci nie uplne plna polievkova lyzica, uvar podla navodu, lebo sa musi luhovat aspon tych 10 minut. chuti trochu ako brokolica 🙂 ale krvacanie zoslabne