Divný výtok

menonepodstane
9. feb 2015

Ahojte, chcela by som sa opýtať či ste sa náhodou niektorá nestretli s tým, že máte výtok alebo no skôr niečo toho typu v pošve. Prišla som na to tak, že s priateľom sme na to išli a ako do mňa vopchal prst a potom ho vytiahol mal na ňom niečo také ako biele, ale ako keby trochu hrudkovité. Vôbec netuším z čoho to môže byť. Pochopiteľne som sa hneď začala cítiť trápne 😕 . Každý deň dodržujem dobrú hygienu. O pár dní neskôr keď sme to znova chceli skúsiť tak to tam už nebolo, teda aspoň v tedy nie, no dnes po styku to bolo na kondóme. Keď som šla do sprchy a chcela to ako keby vypláchnuť vodou tak možno niečo vyšlo ale keď som chcela skúsiť či to tam ešte je, znova alebo teda stále to tam bolo ale nie tak ako predtým ale mala som to tak skôr za nechtom. Je to dosť trápny pocit pre babu s frajerom. Prosím neviete čo to môže byť alebo nestretli ste sa s tým ?

mamulka211
9. feb 2015

mykoza to je, kup si v lekarni krem Canesten, alebo zajdi za gynekologom, nech ti nieco predpise. Moze to byt tym, ze tvoje telo reaguje na kondom, na jeho vonne latky, alebo nieco cim je kondom potiahnuty, tovja posva ma iste ph a kondom ti moze to ph menit, tiez aj partnerove semeno, albo jeho vylucky mozu byt na pricine. Mne velmi pomaha uzivanie probiotik, kup si v lekarni nejake probiotika a denne uzivaj.

menonepodstane
autor
9. feb 2015

ďakujem za pomoc 🙂 @mamulka211

tajka1986
9. feb 2015

@menonepodstane mykoza ako vysita🙂 ak si si to vsimla len vizualne tak to gratulujem😀😀 zvykne to priserne svrbiet dokonca palit. Skus ten Canesten combi,to je aj tabl.dnu aj krem na vonkajsok a malo by prejst. Ale naozaj to moze byt sposobene aj tym kondomom,resp.staci drobne poranenie sliznice a moze vzniknut mykoza. Ak sa ti to prelieci a potom zase objavi sama to uz rsdsej neliec a skoc k dr.spravi vyter a da vhodne tabs😉 Ja som mavala chronicku mykozu a nie a nie sa z toho dostat,takze viem o com pisem😉

stefka33
9. feb 2015

@menonepodstane Vôbec nemusíš mať mykózu, môže ísť o cervikálny hlien - čo je úplne normálne. Pozri si túto stránku, máš tam aj obrázky podľa ktorých to môžeš identifikovať. http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...

mamulka211
9. feb 2015

@stefka33 cervikalny hlien nema hrudky, je ciry a vyskytuje sa priblizne v polovici cyklu pri ovulacii

stefka33
9. feb 2015

@mamulka211 Otvor si ten link - máš tam popísaných niekoľko typov cervikálneho hlienu - ktorý sa tvorí nielen v polovici cyklu, ale nonstop. Jeden z tých typov môže tvoriť niečo ako biele zhluky. Nie všetko je hneď mykóza.

menonepodstane
autor
11. feb 2015

@stefka33 skusim prestudovat este ten hlin a uvidi sa. Popravde vcera som dostala menzes takze teraz sa to asi ani liecit neda. A ked som bola pri doktorovi, ktory tam nebol a povedala som to sestricke ze mozno mam mykozu ale netvrdim to, tak ma dobre ze nie vysmiala, ze ako som na to prisla. Pretoze pri mykoze to vraj ako povedala @tajka1986 svrbi a pritom ja som dako nezaregistrovala ci to svrbelo ci nie.

calendula321
25. okt 2019

Je to cervikalny hlien ...