Baby , menzes u mňa je nepravidelný. Ale podla (zhruba) cyklu som mala dosť minulý týždeň v piatok. Od stredy som špinila ale tak divno , slabo a dnes ráno slabá ružová krv. Trvalo to asi do poobedia a teraz zas nič 😁 neviem či mi šibe alebo si moje telo robí zomňa dobrý deň. Mali ste niektorá tak ? Každopádne sa objednám gynekológovi
ja áno. menzes mam vždy pravidelný, ale 2x sa mi už stalo že 3 dni som slabo špinila, miestami pauzy že nič a potom na 4tý deň už normálne tak ako vždy.
Mne sa teraz stalo (deje),že som dostala o týždeň skôr a bola taká miestami špinenie,miestami krv,max 1tampón denne...a tak to išlo týždeň. A teraz druhý deň zas strašne silno krvácam. A trvá mi to takto už 10ty deň. 😕
@kokorunecka prepáč ale ako myslíš 1 tampón denne? To si mala akože celý deň 1 tampón?
@kikuska3567 Nie. Ale že keby tie kvapky pozbieram tak by vyšli tak na 1 tampón.
Asi som to len zmätočne napísala. Prepáč.
@kokorunecka ahaa chapem už prepac 😅
No baby od soboty som mala ružový výtok ( myslela som si , že už to prišlo ) ale úplna slabota a dnes to už vyzerá , že to končí. Nechápem teda🙍 gynekológ má dovolenku takže musí čakať.... Sprevádza to bolesť v podbrušku a brucha. Hovorím , moje telo si robí prču
Nemôžeš byť tehotná?