zdravím mám taký problém,nebudem to rozoberať asi do potrobna takže ,pred mesiacom a pol sa mi stala taká vec že sa mi natrhol trošku žaluď ,to by bolo v pohode nebolelo to len trošku krvy a hotovo, lenže teraz mám na tom mieste nejakú divnú guličku asi 4mm veľkú a nad koreňom nejaké divné výrastky ako keby ,hygienu vždy dodržiavam a vôbec neviem čo to je ,najprv som myslel že som sa zle holil tak som sa porezal a nejak zle todorástlo ale keď sa mi to už spravilo na špičke žaludi tak som to nechápal+ mám občas takú divnú tupú bolesť v oblasti penisu ,(ako keby tupý vpich)a divný pocit pri močeni také jemné pálenie ,nejaká rada od urológa ?(ak sa tu nejaký nájde?)
Veď choď k urologovi,jasne bude to urcite pre teba trapne ale o tom to proste je treba to prekonat hlavne povedat pravdu a on ti pomoze aby to nebolo nieco vazne
@devidezzy divnu vec treba dat skontrolovat lekarovi. Moze to byt vselico od bnalnej veci do vaznu. A vtedy plati cim skor prides, tym vacsia sanca.
Jeden pohlad je viac ako sto slov ( nechap to prosim ta ako vyzvu dat sem foto)😆Jeden pohlad odbornika a bude vediet čo to je skor ako urologičky na MK