Ahojte žienky. chcela by som sa opytat. ak aj niektora z vas ma taky problem s ms. mala som 2 dni normalnu ms , potom 2 dni nic , a potom ze len sem tam.. minuly mesiac som vracala cez ms,teraz mi byva zle,bolieva ma hlava,zaludok,zlcnik.. neviem ci nemam neaky zensky problem. alebo len starnem.. mate niektora z vas podobny problem? treba ist s tym k doktorovi alebo sa to upravi same? minuly mesiac som tiez mala taku ms.. Dakujem za rady.
@tonjadabik2 Normálny priebeh menštruácie to nie je. Lekár ti nemôže ublížiť, skôr naopak zistí v čom je problém. Takže Dr.
mozem byt aj tehotna.. hej spravim test a pojdem na prehliadku. aj ked som bola na prehliadke minuly mesiac a vsetko bolo v poriadku.. tak neviem no.. ale Dakujem zatial za odpovede.
zabudla som povedat ze som sa na tvari vyhodila okolo oci a okolo ust.. ziadna z vas nemala takyto problem??? co by to mohlo byt???
Teoreticky tehotenstvo?Moze byt MS aj ked si tehotna. Pripadne iny gynekologicky problem. Asi by som najskor spravila test a isla k doktorovi