Divná menštruácia

tonjadabik2
9. sep 2013

Ahojte žienky. chcela by som sa opytat. ak aj niektora z vas ma taky problem s ms. mala som 2 dni normalnu ms , potom 2 dni nic , a potom ze len sem tam.. minuly mesiac som vracala cez ms,teraz mi byva zle,bolieva ma hlava,zaludok,zlcnik.. neviem ci nemam neaky zensky problem. alebo len starnem.. mate niektora z vas podobny problem? treba ist s tym k doktorovi alebo sa to upravi same? minuly mesiac som tiez mala taku ms.. Dakujem za rady.

jul11
9. sep 2013

Teoreticky tehotenstvo?Moze byt MS aj ked si tehotna. Pripadne iny gynekologicky problem. Asi by som najskor spravila test a isla k doktorovi

cerez
9. sep 2013

@tonjadabik2 Normálny priebeh menštruácie to nie je. Lekár ti nemôže ublížiť, skôr naopak zistí v čom je problém. Takže Dr.

tonjadabik2
autor
9. sep 2013

mozem byt aj tehotna.. hej spravim test a pojdem na prehliadku. aj ked som bola na prehliadke minuly mesiac a vsetko bolo v poriadku.. tak neviem no.. ale Dakujem zatial za odpovede.

tonjadabik2
autor
9. sep 2013

zabudla som povedat ze som sa na tvari vyhodila okolo oci a okolo ust.. ziadna z vas nemala takyto problem??? co by to mohlo byt???