Divná menštruácia

morosie
3. jan 2012

Poraďte mi baby, mám zvláštnu menštruáciu začala včera slabo hnedým špinením až do červena a dnes je jasná červená krv, občas trochu tmavšia a je dosť silná. Ja mávam vždy tmavočervenú so zrazeninami, teraz ich je tam minimum a dostala som ju o tri dni skôr s riadnymi bolesťami, tie mávam bežne. Inak menštruáciu mávam v 27 - 28 cykle.
Snažíme sa o bábätko, na 11 DC sme mali pohl.styk. Asi na 20 DC som mala ružové špinenie a trvalo asi 4 dni,ale strašne málo, skôr na toaletnom papieri. Test som si robila na 22 DC a vyšiel negatívny.
Neviem, či to špinenie bolo zahniezďovanie a teraz je už potom,neviem si to vysvetliť. Veľmi túžime po bábätku. Napíšte váš názor,prosím!

zuzka17
3. jan 2012

ahoj ja si myslim ze ak si mala aj bolesti ze asi nie si tehu a este ak je ta krv jasne cervena ☹ .
Drzim palce hadam sa Vam coskoro zadari babo 🙂 .

morosie
autor
3. jan 2012

@zuzka17 Ďakujeme 🙂 ...predchvíľkou som si urobila test, duch tam je,ale je tesne pred testovacou zónou,takže neviem,či to je možné alebo to nič neznamená.
To už asi by som veľa chcela 😖

maria30
3. jan 2012

@morosie pri poslednom som normálne dostala menzes, len bola o niečo slabšia.. a dnes má malý skoro 6mesiacov.. tiež som robila testy a boli negatívne.. až cca po týždni mi vyšlá slabá druhá čiarka... ak sú tam dve, tak pravdepodobne tehu si... držím palce 😉

morosie
autor
3. jan 2012

@maria30 Aj ja mám taký zvláštny menzes, ja mávam veľmi silný,ale toto je také iné. Nemám teraz vôbec žiadne stresy, práve naopak, jedine,čo by to mohlo ovplyvniť je nádcha,ale tá nie je taká silná,žeby som bola k.o.
S odstupom 10 minút, tam už druhá čiarka nie je. Takže neviem, ale neviem,či sa oplatí testovať počas menštruácie.
Už som z toho na nervy ... stále dokola to isté, čakanie, testy a stále bez výsledku.
😢

morosie
autor
3. jan 2012

Kedy si mám v takomto prípade urobiť test a ktorý si myslíte,že je dobrý. Aké číslo udáva najväčšiu citlivosť?

maria30
3. jan 2012

@morosie sprav znova za 2-3 dni.. a uvidíš.. ja som test kúpila, aký mali... taký, čo sa dal robiť v priebehu dňa...

milacik3
3. jan 2012

@morosie no a ja mam este divnejsiu co si vobec neviem vysvetlit........22 DC som mala cerveny vytok az tmavohnedy...tak 3-4 dni... a 1.12.2012 som dostala MS a dnes - vcera mi je zle od zaludka ako by mi bolo na vracanie...vcera hlava ma bolela a pocitujem unavu...to je asi vsetko...test som si pravdaze nerobila vsak aj na co ked mam MS...si to neviem vysvetlit nikdy sa mi to nestalo...a aj dnes som mala silne krce som myslela ze ma porazi..ale preslo to...uz aby som mala po MS tento miesiac je velmi divna

petkave
3. jan 2012

@morosie ja som mala špinenie v čase očakávanej ms. Testovala som sa až o 4 dni neskôr a aj tak bola iba slabulinká čiarka ráno o 9.00. Keď mi môj muž nevedel uveriť, že bude otcom, tak som v ten istý deň testla ešte raz cca. o 16.00 a čiarka nebola žiadna. Napriek tomu som tehotná bola. Veľa som čítala o situácii, keď sa síce vajíčko chce zahniezdiť, stúpne hcg, no nakoniec sa neudrží a vyplaví sa z tela von pri ms. Test vtedy vychádza pozitívny, no tehotenstvo logicky nepokračuje... Takže je to fakt iba o čakaní, o pár dní budeš múdrejšia. 😖 V každom prípade držím palce!

morosie
autor
3. jan 2012

@milacik3 aj ja som mala bolesti hlavy a bolo mi zle, teraz je to už v pohode. Možno je to fakt len menštruácia ovplyvnená našim podvedomím 😖

morosie
autor
3. jan 2012

@petkave máš pravdu, to len tie myšlienky sú veľmi silné, logika nepustí.

petkave
3. jan 2012

@morosie ja som nechcela skôr testovať, lebo som sa bála sklamania. Ženy na MK ma každý deň posielali po testy, no vydržala som až do 4.dňa po očakávanej ms... No je pravda, že ja som nemala taký divný cyklus ako ty... A napriek tomu tam bola myšlienka, že čo ak áno, alebo čo ak nie... No čo s nami, ženami?

morosie
autor
3. jan 2012

@petkave no nič uvidíme, zatiaľ testy negatívne, uvidím ako bude prebiehať ms a keď nič, tak skúsime znova, nebude to prvý krát 😒

petkave
3. jan 2012

@morosie ale zase, poznám ženu, ktorá normálne mala ms a bola tehotná. Asi bola maličká veľmi silná, keď to ustála a vydržala v maternici...

morosie
autor
3. jan 2012

@petkave viem, už som o takých prípadoch počula, ale je to skôr rarita a pochybujem,že je to môj prípad ... aj keď to mám iné ako inokedy, no nejdem si robiť falošné nádeje

elizabeth1011
3. jan 2012

@milacik3 takuto istu ms som mala ja teraz cez sviatky.pred ms som si aj myslela,ze som tehotna,ale potom slabekrvacanie asi aj 4dni.potom uz tmava krav,ale kratko. neviem. testovala som pred ms a negativny.teraz netestujem,ale tez mi je divne uz druhy den a napriek tomu som hladna.
no neviem ci to je vo vzduchu... 😀 nikdy predtym som toto nezazila 😕

milacik3
3. jan 2012

@elizabeth1011 hej presne tak aj mne je zle ako na vracanie ale citim hlad a ked sa najem aj tak mi stale je od zaludka zle...ale viem ze nie som tehotna tak si to nevsugerujem ja nechapem po MS ak mi stale bude zle si spravim aj test ale teraz nemam dovod....

elizabeth1011
3. jan 2012

je to ale zvlastne.hned som hovorila muzovi,ze je to asi nejaky menstruacny vyrus alebo co,ked toto isto som mala ja pred par dnami.vcera hrozna bolest hlavy,zaludok na vode. nechapem to,lebo sa mi to este nestalo.nemyslim si,ze ide o vsugeraciu. my sme sa stahovali a mali vela stresov posledny mesiac,tak sme sa ani nejako nemali kedy poriadne snazit. cez ovu sme sa snazili iba raz...a tak som moc nepocitala z tehotenstvom.

kamilka22
3. jan 2012

@elizabeth1011 my sme takto nejako pocali nase dietatko, tiez sme sa v tom mesiaci "stretli" v posteli asi raz, robime obja na smeny, a tak som vtedy vypla a povedala som si, ze kaslem na to, ze sa budeme snazit o mesiac, a ku podivu, nebolo treba, otehotnela som a podla velkosti babatka na sone som otehotnela na 8 den po menstruacii, takze vypocty ovulacie u mna boli kvalitne vedla, a evidentne k tomu prispela aj psychicka pohoda, ze som na to prestala mysliet.

kvietocek7
3. jan 2012

@morosie zelam ti aby sa cim skor splnila tvoja tuzba realnou 🙂 ja to mam tiez s tou menstruaciou veeelice divne,kedze po cisarskom reze mam cele telo na ruby. Menzes som dostala 8tyzdnov po porode (tmava krv)trvala 5dni a po dvoch tyzdnoch sa opat zopakovala. Medzitym sme mali nechraneny styk a uz je tyzden po tom co mala menstruacia opat prist a nic nechodi. Skusala som tehu testy, ktore su z mojej skusenosti najspolahlivejsie ''CLEARBLUE plus''.No v mojom pripade som rada,ze vysli negat ale este raz ti zelam nech ti cim skor vyjdu pozitiv 🙂

morosie
autor
4. jan 2012

@kvietocek7 ďakujem ti 🙂 ... pokúsim sa na to už nemyslieť (najhoršie je,že som už aj chlapa nainfikovala týmito myšlienkami), asi sme sa zatiaľ netrafili do ovulky, aj keď som si bola istá,že už ju mám, zrejme priskoro ... uvidíme nabudúce, pokúsim sa na to nemyslieť, zamestnám si mozog niečim iným 😉

kvietocek7
4. jan 2012

@morosie presne ako pises,nemysliet na to -teda priiilis sa na to nesustredit. Este co ti mozem povedat zo skusenosti su ovulacne testy,super vecicka - pomoze ta usmernit. Aspon ta navodi kedy je vrchol toho co najviac ocakavas 😉 tak good luck

morosie
autor
4. jan 2012

@kvietocek7 určite vyskúšam,lebo moje domnienky sú zdá sa na figu borovú 🙂 vďaka!

julka31111
4. jan 2012

ahojte.. potrebovala by som nejaku radu.. poslednom case mam cudne ms a chodim na wc kazdu cca pol hodinku mocit potrebovala by som nejaku radu l.ebo neviem ci to ide len o prechladnutie alebo je natom nieco viac.. 😝 .trva to asi mesiac neviem nedavala som tomu nejaku vetcsiu pozornost ale teraz ma to uz dost hneva..mam aj bolesti krizov a pichanie v podbrusku a niekedy ma boly aj v bruchu co nemam menzes skoro kazdy druhy den mam bolesti.. potrebujem radu..mam navstivit lekara?? aelbo oco ide?? od augusta sa snazime o mimi ale zatial nic.. 😝 moze bty tehu prznaky alebo nie??

anjelicek26
4. jan 2012

@julka31111 - uz si mala byt davno u lekara, mozes byt fakt prechladnuta, ale mat aj nejaku infekciu, ktora cim sa dlhsie nelieci, tym horsie, treba ist na stery, odber mocu a potom uvidis.

julka31111
4. jan 2012

@anjelicek26 infekciu?? a s coho?? neviem je to cudne stale len na zachod chodit.. mam aj viacej vytoku ktory vychadza so mna ale nezapacha a ani nesvrby nic.. mam taky pocit ze som mokra.. nemoze ist aj o tehu?? ci to si len nahovaram koli tomu lebo sa snazime o mimi?? 😝

anjelicek26
4. jan 2012

@julka31111 - podla mna tym, ze zajdes na gyndu nic nepokazis, mne zistili v tehu chlamydie, v 10.tyzdni, nemala som ziadne problemy, priznaky, s manzelom sme spolu roky, na preventivke nic nikdy a odrazu bum... je to riziko pre tehotnu a to riadne mat takuto pliagu, po trinastom tyzdni 10 dni antibiotika, rozpustne, hnusne, x-krat som po tom vracala.

Takze ak sa snazite o mimi je fakt lepsie sa zbavit akejkolvek pochybnosti, ze tam dolu nieco je, mozu byt bakterie aj len v mocovej trubici, ale to nikdy nevies, treba fakt aj ster, aj moc a budes mudrejsia.

julka31111
4. jan 2012

no a ak nic tam nenajdu?? tak to oco potom pojde?? mozem mat aj stoho vytoky silnejsie?? ani ma nesvrby nic a ani nestipe proste tak ako stale je to.. jka neviem no..dufma ze nic to nebude take ako to pises lebo ja nemam styk s takymi vecami som castejsie doma ako vonku.. ano snazime sa o mimi ale nejako sa nam nedari uz skusame od augusta a stale nic.. ja som citala ze ked chodim casto na wc tak mozem byt aj teoreticky tehotna lebo ak maternica rastie tak tlaci na mocovy mechurr no neviem.. ako to je.. a to ze chodim na wc casto mam uz dlhsie ako mesiac a aj hnacky mam a hlavne tie vytoky ktore ani nesmrdia nesvrby ma nic..no neviem ale chcela som vediet apson priblizne ze ak nemam ziadnu infekciu ci moze ist o tehu alebo si to uz nahovaram?? 😀 vlemi by nas to potesilo ak by som bola tehu ale neviem nedavam vtom velku nadej..

julka31111
4. jan 2012

@anjelicek26 no a ak nic tam nenajdu?? tak to oco potom pojde?? mozem mat aj stoho vytoky silnejsie?? ani ma nesvrby nic a ani nestipe proste tak ako stale je to.. jka neviem no..dufma ze nic to nebude take ako to pises lebo ja nemam styk s takymi vecami som castejsie doma ako vonku.. ano snazime sa o mimi ale nejako sa nam nedari uz skusame od augusta a stale nic.. ja som citala ze ked chodim casto na wc tak mozem byt aj teoreticky tehotna lebo ak maternica rastie tak tlaci na mocovy mechurr no neviem.. ako to je.. a to ze chodim na wc casto mam uz dlhsie ako mesiac a aj hnacky mam a hlavne tie vytoky ktore ani nesmrdia nesvrby ma nic..no neviem ale chcela som vediet apson priblizne ze ak nemam ziadnu infekciu ci moze ist o tehu alebo si to uz nahovaram?? vlemi by nas to potesilo ak by som bola tehu ale neviem nedavam vtom velku nadej..

zabka88
4. jan 2012

@julka31111 môže a nemusí to byť tehu, bež k dokimu keď môžeš 🙂 a aké máš tie výtoky? farba, skupenstvo?

anjelicek26
4. jan 2012

@julka31111 - lenze maternica rastie tak, aby tlacila na mechur - no najskor tak 10.tyzden a nie skor - hlavne ku konci tehotnosti, ale to je vahou babatka. Infekcia nemusi vzdy byt svrbenie ci zapach, bohuzial, su aj bakterie, ktore sa prejavia par dni a v pasivnom stadiu o nich ani nevies. Kazdopadne k lekarovi, ten ti poradi, normalne to nie je.