Ahojte! Ma niekto viac informacii o tejto diagnoze? Podstupili ste nejaku liecbu alebo metodu asistovanej reprodukcie? Je tu niekto, kto otehotnel prirodzene s touto diagnozou? Budem vdacna za kazdu radu alebo info 🙂.
@kacicqa no, myslim, ze z bazalnych hodnot FSH a LH, mam v papieroch napisane, ze pomer FSH/LH v norme, ale bazalne hodnoty na hranici normy....a potom vo vysledku patologicky vzorec vylucovania gonadotropinov a POF in curso (cize vo vyvoji)....mne sa tomu nechce velmi verit...
@leya Vies Ley, zaujala ma ta diagoza a vcera som nieco nej hladala na nete a.. vsade bolo to diagnostikovanie na dlhe lakte. Pre potvrdenie pouzivali velke mnozstvo testov , cize mi je divne, ze u teba sa pod dg. podpisali raz dva. A predovsetkym bolo zaujimave to, ze nikto nevie co to sposobuje, ani predpokaldat rychlost vyvoja a vsade bolo napisane, ze zena s touto diagnozou casto aj spontanne otehotnenie, napr. faktu, ze u nej predtym uz neboli najdene ziadne vajicka... Takze na tvojom mieste to beriem jednym uxom dnu a druhym von...
Nikto? Hm.... ☹