Ahojte prosím vás v stredu 9.9 má čaká diagnostická laparoskopia na Sliači. Chcela som sa opýtať ako to prebieha a koľko sa platí. A hlavne či oni robia predoperacne vyšetrenia alebo nie. Ďakujem 🙏🏼
@janulienockanr ďakujem pekne 🙏🏼 Preto sa pýtam lebo mi teraz v piatok dali termín na stredu takze rýchlo aj krv aj interne urobiť dúfam že to stihnem 🙈
@00snazilka00 2018 som bola na laparo. Nechali si ma tam na jednu noc a platila som 20e.
@janulienockanr Aj mne hrozí kyret a chcem ísť tam.Už som tam bola na punkciu cysty a v pohode.Za koľko ste išli po zákroku domov a aj ste krvácali po?Dakujem
@gaaaa po prvom kyrete som sla az vecer okolo 9 domov ale to len koli tomu zw ma museli 2krrat cistit a po druhom kyrete ma robili na obed. Apo cca 2 hodinach som sla uz domov
@janulienockanr ahoj som po laparke a chcem sa spýtať dali mi jednu injekciu na zrážanlivosti krvi . Neviem teraz či nemám si ich dať predpísať ale nič mi nehovorili. Ďakujem
@janulienockanr A môžem sa spýtať,prečo až dva krát museli čistiť?Ja už to mám potvrdené od stredy mám dva veľké polypy tak mi hovorila dr,že ked chcem môžem ísť na Sliač ale mám nejaký strach z toho.
@00snazilka00 ahoj a potrebovala si výmenný lístok?
@kundiboo ahoj no netuším to bolo 2 roky do zadu. Ale všetko mi dala gynekologička a brala som aj kartu. Pre istotu nech ti dajú
@00snazilka00 prosím ta ako to prebiehalo v gynpore ? Musela si mat predoperacne hotové, koľko si tam strávila dní, hodín? Aj zistili niečo?
@kundiboo áno musela som mat predoperačné vyšetrenie od internistu a mala som aj papier od gynekologicky ako odporúčanie a v den ako som tam prišla tak hneď má brali a zistili mi pco a inak všetko som mala ok až na dostrielane vaječníky kvôli pco mala som ich obalené ako vaječník bielku preto som nemala ovu. Keďže mi prepichovali vaječníky tak si má tam na noc nehali na pozorovaní vraj ak by som bližšie bývala tak má pustia domov ale mali sme to cca hodinu a pól z domu tak povedali že to nie aby som nekrvacala že mám byt v klude.
@00snazilka00 ja som nola v sliaci na kyret nie na laparoskopiu ale musela som mat urobene predoperacne vysetrenia..... A skuste pozriet ich stranku ci tam nemaju aj cennik napisany ale mozem povedat ze vsetko je tam pekne ciste. A citite sa ako doma a nie ako v nemocnici a sestricky su top....