Detské oddelenie Kramáre - 6. poschodie

emacka
23. jún 2017

Ahojte zenicky. Prosim Vas pekne mate skusenosti s detskym oddelenim na Kramaroch? Konkretbe 6.poschodie
Mame tam byt hospitalizovane ohladom vysetreni na neurofibromatozu. A chcela by som vediet ako to tam vyzera? Na co sa mam pripravit? Kolko to moze trvat?
Dnes som tam volala ale vela som sa teda nedozvedela. ...

emacka
autor
23. jún 2017

●neurofibromatoza

erikavesela
24. jún 2017

@emacka
Preco hospitalizacia?..nas syn bol pozorovany na genetike..nastastie sa po rokoch nic nepotvrdilo...my se tam sice neboli..ale moc vam drzim palce

emacka
autor
24. jún 2017

@erikavesela dakujem pekne. Ani ja nic neviem. Kozna nam len povedala ze sa mame hlasit u pani doktorky Podrackej a mame ratat s tym ze tam par dni pobudneme...

erikavesela
24. jún 2017

@emacka
Velmi vam drzim palce u nas islo o podozrenie na nf1...a po mri mozgu nas vylucili z genetickej poradne...drzte sa...bude dobre...

emacka
autor
24. jún 2017

@erikavesela no my to pravdepodobne mame lebo sa u nas z matky na matku dedia pygmentove skvrny po celom tele...no takze to asi nevylucia len budu zistovat o aky typ sa konkretne jedna..

Este raz DAKUJEM za pozitivne slova

erikavesela
24. jún 2017

@emacka hlavu hore...bude dobre..aj syn ma flaky au-cafe..ale len segmentalne...jedno stehno a na jednej polovici zadku....teda nf1....potom by sa mali diat zmeny na mozgu a nema zmeny preto vylucenie z genetiky

erickatt
24. jún 2017

@emacka ono je lepšie keď tam budete. My sme vzdy boli. : Kožné, neurológia, sono brucha, MRI mozog, , očné, ale aj psychológ. Vlastne takmer všetko. Raz aj kardiológia, ušné

erikavesela
24. jún 2017

@erickatt
Presne takto sa to opakovalo kazdy rok

erickatt
24. jún 2017

@erikavesela každý rok do 18 tich.

erikavesela
24. jún 2017

@erickatt
A ako ste potom pokracovali?

erickatt
24. jún 2017

Dcerka bola potom na neurológii v Trnave u nas. A syn mal 18 teraz. Ešte raz pôjdeme , len teraz ma na zuboch strojček. Tak magneticka nebude

emacka
autor
24. jún 2017

@erickatt fiiha tak to dost. A kolko ste boli v nemocnici? Drobcovi sa ako dari?
Aj ja mam tie flaky cize sudim ze to ma po mne ale ja som doteraz ani netusila ze take nieco existuje. ....

emacka
autor
24. jún 2017

@erickatt vedeli by ste mi prosim napisat ako konkretne prebuehali tie vysetrenia? Lebo dcerka ma 2 roky tak by som rada vedela co ma caka asp8n priblizne..

erickatt
24. jún 2017

@emacka asi týždeň. Asi najhorši je odber krvi. Ale su tam úžasné sestričky. Inak je všetko fajn. Kožná ho pohladka pozre kožu. Na neurológii celkový prospech. Pri magnetickej malé detičky uspia, kratkou narkózou. Pozru bruško , sono trva tak 5 minut. Moje deti, hlavne syn sa tam vždy veľmi tesil. A ešte beru krv na genetiku. To len raz

erickatt
24. jún 2017

Moje deti to maju po mne. Ja mam len škvrny na koži. Moje deti aj nález na mozgu. Jej ešte ortopedia..

emacka
autor
24. jún 2017

@erickatt waw...dufam ze to zmaknu skor....
Dakujem za vase odpovede

emacka
autor
24. jún 2017

@erickatt mozete mi prosim este napisat ci to nejak ovplivnuje ich (vasi h deticiek) zivot?
Alebo respektive komplikuje?

erickatt
25. jún 2017

@emacka nemali by sa opalovať bez ochrany, ale to nik. Inak vôbec. Teda, syn keď cvičil vynechal cviky dolu hlavu ( teda celkovo na telesnu je drevo tak sem mu vybavila úľavu)

emacka
autor
25. jún 2017

@erickatt Dakujem za odpoved cenim si to.

erickatt
25. jún 2017

@emacka není vôbec začo