ahojte kocky.Rozpoviem vam moj pribeh.Vo februari 2011 sme sa zacali snazit o babetko.Vauguste som bola hospitalizovana na psychiatrii s diagnozou depresia.Snazime sa dodnes avsak bezuspesne,Chcem sa vas ale spytat ci mam pokladat obdobie pred depresiou vobec za snazenie kedze som bola v zlom stave a strasne chuda a vycerpana.Asi sa da tazko otehotniet v obdobi depresie vsak?takze mam pokladat obdobie snazenia sa az po prekonani depresie v septembri vsak?
@ruzovaopica a nieje to jedno ? 🙂 prajem ti skore otehotnenie 🙂 😉
netreba to až tak moc dopodrobna sledovať od kedy sa snažíte,myslím,že stačí len tak zhruba vedieť časovo kolko sa snažíte,aby si vedela u lekára po dlhšom čase snaženia povedať koľko sa nedarí a podla toho on bude konať a vyšetrí ťa/vás/.
My sme sa nechránili asi 5rokov a začali sme to lekármi riešiť,ked už sa začal siedmi rok snaženia,zatial sme stále vo fáze snaženia s pár pokusmi neúspešného umelého oplodnenia.držím palce,aby si bola tehu čo najskôr a bez problémov 😉
Ahojte,no skusim ozivit este tuto temu,ja neviem uz ako dalej a co mam este robit preto aby som otehotnela,viem takych je viac ja to viem,ze niesom sama ale mam uz depresie som zufala,snazime sa skoro uz tri roky a urobila som preto co sa dalo aj ked je pravda ze som casto bola v strese,aj sme sa sem tam hadali koli rodine vztahom byvaniu a teraz to utichlo ale brala som vsemozne vitaminy caje od alchemilky po macu peruansku tu berem teraz a teraz som bola nedavno na laparoskopii koli cyste a ked pridem gynekologovi stale mi opakuje a ze ved mate este cas este pockame,a uz mi to leze na nervy ani manzela neodporucil na spg. Ani mne horm.profil nic ,ako mam dalej pokracovat a to som k tomu gynekologovi prestupila ze snad mi pomoze a zacne sa starat,uz som v takych naladach ze placem premyslam nic ma nebavi
ruzovaopica este mas ten problem?
dnes som tu naposledy, depka ako hrom :(
@ruzovaopica ahoj neviem či to je rada skôr môj názor 🙂 Bábatko je to najkrajšie čo ťa môže v živote strtnúť ale nesíľ niečo čo momentálne by ti mohlo a aj dieťatku ublížiť ☹ nestanovuj si termíny ktorý mesiac začni vtedy keď to tvoje telo a myseľ dovolia keď budeš v pohode ty aj tvoje já 🙂 želám ti v živote už len pekné chvíle a skoré babatkovanie 🙂