Depky a pohlavný styk

29. nov 2022

Ahojte, poprosim nepište hned nejake uražlive komenty,

cca 17teho som bola s priateľom, mali sme pohlavný styk, chvílu to bolo bez kondomu. Vyvrcholenie bolo mimo mňa. Najhoršie asi na tom je že pri mojom nepravidelnom cykle, netušim kedy som mala ovulaciu, len viem že vždy pri ovu mam hlien, ked som bola u priateľa mala som sucho v pošve a žiadny hlien. Včera som mala krče a bola som unavená- bola som na odbere krvi, dnes nič.
Mám vyhadzanú pleť je to asi 12dni ,, v piatok si pojdem kupit test. Do toho mám školu a stres + cestovanie- meška mi ms, ale to mi každý mesiac. čo myslite, nejak na mňa padli depky, do toho škola, a ktomu ešte toto, vobec neviem čo robiť a viem mala som rozmyšľať pred tym, ale je neskoroo

lucyluska
29. nov 2022

A otazka je?

autor
29. nov 2022

@lucyluska či ide o tehotenstvo

lucyluska
29. nov 2022

Vôbec to tak nemusí byť. Vždy radia počkať na meškajúcu menštruáciu. A keď si mala kŕče, možno máš silnejší psm. Ja som si 2x v živote nahovorila že som tehotná, psm boli ako tehotenstvo. Ja som cítila aj ranné nevolnosti, tlaky v maternici 🥴 a nič...
Buď v kľude, teraz do teba nikto nevidí. Len počkať.

autor
29. nov 2022

ďakujem, za ukludnenie ale može byť pms jednodňové alebo? to je to že nejak veľa veci sa deje a vyhadzaná pleť a tie kŕče, ktoré mávam len pri ms,, niekde som čitala že to je spojene aj s uhniezdňovanim ale neviem na kolky den,,

katka5161
29. nov 2022

Určite nie si tehotna, neboj sa;)

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katka5161
21. dec 2022

@mirco50 ako by mohol?