Viem ze deti pojedia vsetko mozne moha zjedla oboje gumucky zo sluchadiek tid co patria do usi , mam byt v panike slebo to ozaj v klude vykaka teraz spokojne odfukuje ...
@julka22225 to je mäkké, to vykaka. Len to sleduj 😉
A do kolkych dni by to mala vykakat ?
Mozno dnes,alebo zajtra...kazdý ma inak trávenie...a aj podľa toho,ako často kaká. Či iba 1x za deň,alebo viac krát
Neboj kamoskecraz mala zjedla nausnice a prezila to
@nelinka2009 Pane boze ja by som od strachu umrela
@silverrko no ja neviem co by som robila... Kamoska cakala kym vidu a vysli za 3 dni... Ale ja by som asi sla do nemocky, lebo nausnica je ostra, ked sa rozipne, ale gumka... To asi vide samo
@nelinka2009 Mne raz okostovala pozlatko a googlila som o dusu tie deti vyvedu kadeco😵
@julka22225 mamcin brat ako dieta zjedol peniaze..korunacky..kolieska z auticka atd..vsetko vykakal...jasne, ze babka s nim bola u dr, ale prve co jej povedali, najskorsia liecba, ze musi vykakat cca do 3 dni, ked nic potom to budu riesit
@julka22225 dobry deň, ja teraz riešim rovnakú situáciu, a neviem ako to mám riešiť, tak sa chcem opýtať ako to dopadlo u vás?
@julka22225 sesternicin syn zjedol hlavicky z lega pajkom. Vykakal...iba sledovala stolicu.