Dobrý vecer,
som po MA, bola mi urobena kyretaz, v nemocnici povedali, ze antibiotika sa uz nedavaju, mam trochu bolesti v podbrusi necele dva tyzdne po zakroku, bola som na kontrole v nemocnici, je vsetko ok, v minulosti po MA mi boli podane atb preventivne (ina nemocnica) su uz ine postupy?
Atb sa preventivne nedávajú,ak ti ich prvýkrát dali musel byť na to dôvod.
@janinah to bolo vela rokov dozadu, nemala som ziadne problemy, len sa poistilo, aby nedoslo k zapalu, myslim, ze mi ich dala gynekologicka, ked som jej odniesla spravu po zakroku, zaujima ma riziko infekcie
@matullienka dakujem za odpoved, ani raz ste nemali zvysenu teplotu? okolo 37, nie viac...dakujem
Nie,v tej správe muselo byt niečo,čo gyn.primalo k atb.
Nie nemala, ono teplota okolo 37 môže byť teraz kľudne aj z toho tepla
Nie,ani raz som nemala ATB. 37 je teraz v pohode pri týchto teplotách
dakujem baby, dufam, ze to bude v poriadku, predsa pri takom zakroku sa moze vselico stat, ajma tie pribehy, ked som si tu precitala
nie, nedostala som
Ja som po potrate a kyretazi 4 tyzden mne Dali hned antb lebo som mala zapal Brala som ich 10 dni
@katarinaschober ako sa prejavoval prosim? dakujem
Nemala som ziadne prejavy iba po potrate ktory bol v 16 tt urobili stery a tam zistili ze mam infekciu
@katarinaschober dakujem za odpoved
Ja som mala zvýšenú teplotu, keď mi kyret spravili zle.
Ďalší kyret mi dal dr ATB rovno ale do žily po výkone.
@blonde_bella ja mam cistu maternicu, tak neviem
Keď to bolo správne dobre, jedine čo som mala bola opäť chuť na sladké 😂
@blonde_bella no tot je celkom hrozna predstava 2 x narkoza kvoli tomu, ja som mala vkuse nevolnosti a chut do jedla sa veru vratila po kyrete
Nie, absolvovala som to 5 x a ani raz som nedostala