Dá sa úspešne otehotnieť hneď po biochemickom tehotenstve?

5esicko
25. máj 2015

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či je tu niekto taký čo prekonal biochemické tehu a hneď v ďalšom cykle otehotnel či to dopadlo úspešne alebo nie... 😅 Mne sa totiž tak podarilo, to minulé skončilo v 5tt+0 a teraz som zase na začiatku tehu a mám strach aby to nedpodalo tak isto ☹ tak sa snažím zistiť aká je prvadepodobnosť, že sa to (ne)zopakuje...neviem ani ako tomu plodu pomôcť alebo čo, aby to so mnou vydržal... ☹ 😨

spisanka
25. máj 2015

@5esicko Ahoj mne nie,ale mojim dvom kamoskam sa to stalo,ze otehotneli v najblizsom cykle po potrate a maju zdrave babatka.

5esicko
autor
25. máj 2015

@spisanka dakujem za odpoved, takze je to tak 50/50..hmm..asi musim uz len cakat ako to dopadne... ☹

spisanka
25. máj 2015

@5esicko hmm preco 50/50?ja si myslim ze to je 99 /1.Obom mojim kamoskam sa po potrate podarilo okamzite otehotniet a su z nich stastne maminky tak hlavku hore a pozitivne mysliet poprosim.. 😉

5esicko
autor
25. máj 2015

@spisanka dobre tak je to 2/1..tvoje kamosky vs. ty...ale i tak...strach je stale 😔 no dakujem za mile slova 🙂

spisanka
25. máj 2015

@5esicko Dohodnime sa na 100/0 a potom to musi dobre dopadnut.A lekara si sa nepytala?

5esicko
autor
25. máj 2015

@spisanka lekar naposledy vravel, ze je to OK a zatial sa tym nebude zaoberat, ze sa to skratka stava...a o tomto tehu este nevie, takze nebolo co konzultovat...keby za nim idme, aj tak by ma poslal domov nech cakam co bude ako minule.... 😕

spisanka
25. máj 2015

@5esicko hlavne sa nestresuj aj ked je to asi tazko ..Ale budem drzat palecky nech je vsetko ako ma byt! 🙂

5esicko
autor
25. máj 2015

@spisanka dakujeeeem 🙂