Dá sa toto považovať za normálny menzes?

rea92
22. sep 2016

Dobrý deň dámy. Chcela by som vedieť váš názor/postoj k môjmu problému.
Už dlhodobo užívam antikoncepciu, som s ňou spokojná, nikdy som s ňou nemala problém.
Avšak teraz problém nastal a ja neviem čím to je.
Menzes som zrazu dostala o týždeň skôr než som mala mať. Prvé 3 dni to bolo len také hnedé špinenie. Prikladala som to veľmi veľkej fyzickej námahe. Avšak po 3 dňoch sa to zmenilo na krvácanie, ale veľmi zvláštne. Ráno po prebudení nič, po raňajkách zo mňa vytečie asi za malú lyžičku krvi a to je všetko. Potom to niekoľko hodín vyzerá akoby som žiadny menzes nemala, som absolútne čistá. A na večer sa to zasa zopakuje, vytečie zo mňa asi za lyžičku krvi a do rána zasa absolútne nič, totálna čistota. Takto to trvá už 11 dní. Stretli ste sa niektorá už s niečím podobným? Ďakujem za každý užitočný názor.

eliska13
22. sep 2016

@rea92 nie, nie je bezne uz len tym, ze si dostala menzes skor ved pri ATK je menzes umelo vyvolany
Bud mas nieco s vyskou hormonov, alebo polyp myom a ten sposobuje krvacanie isla by som ku gynekologovi

sibalka21
22. sep 2016

no pokial to trva uz 11 dni mala si byt uz davno u gynekologa....

margareta84
23. sep 2016

Stale beries hak alebo si ju vysadila?

rea92
autor
24. sep 2016

@margareta84 ahoj...bola som vo štvrtok na gynde a doktor mi kázal HAK vysadiť, vraj by som po 3 dňoch od jej vysadenia mala dostať normálnu menštruáciu a potom mi nasadí novú HAK, pretože tá predošlá mi už očividne nesedí tak ako kedysi...

margareta84
24. sep 2016

@rea92 a musis brat antikoncepciu? Mas nejake konkretne problemy? Napis...mozno ti budem vediet poradit...ja som mala tiez problemy a riesila som to inak..uplne som vysadila po 7 rokoch

catherinah
24. sep 2016

@rea92 a ostatne je OK? Robil Ti sono, vyšetril Ta?

rea92
autor
25. sep 2016

@margareta84 ja nie že musím brať HAK, ale chcem...jednak kvôli neželanému tehotenstvu a jednak kvôli tomu, že pri menzese mávam vždy veľké bolesti a ked užívam HAK tak tie bolesti nemávam..

rea92
autor
25. sep 2016

@catherinah nooo.....veľmi ma prekvapil prístup môjho gynekologa, pretože ma vôbec nevyšetril...hned povedal, že je to kvoli HAK...a že ked sa mi po vysadení HAK nepolepší stav, tak mám prísť a potom ma vyšetrí..

catherinah
25. sep 2016

@rea92 tak to nie je dobre. Ved to moze byt cokolvek. Kedze si ju uzivala doteraz bez problemov.....Ak to neprejde, otravuj ho.

margareta84
26. sep 2016

@rea92 klasicky postup lekara...nahodi ti nieco ine z coho ma momentalne biznis...ak mas bolesti pi vela alchemilky. Urcite pomoze. Ja som ju pila pravidelne pol roka s pomohla. Tiez som mala nepravidelny cyklus a potom neskutocne bolesti. Ja len kvoli tomu som brala hak. A na to nezelane tehu tak jedine hak.

carmen12621
28. sep 2016

Ahojte baby ak máte nejaké skúsenosti prosím poraďte mi mam taky problém že..už dva a pol roka po pôrode nemám pravidelne menstruaciu zväčša ju máva dva krád do mes. Aj to 4dny krvácanie 2dni pauza a 5dni zase.Najprv som myslela ze po pôrode sa to da ti poriadku pol roka prešlo a nič zaslanie som gynekológovi a povedal mi to je spôsobené hormónmi tak som začala brad HAK. Som fajčiarka a nebolo mi s toho dobre aj keď som prestala fajčiť 5mes.prestala som uch užívať menstruacia sa nezmenila vrátila som sa svojmu gynekológovi v ušetril ma bral mi aj výter na citeológiu a pozrel krok ze všetko v poriadku povedal ze sa mi to úrovna povedala som mu ze aj počas sexu ma to pobolieva alebo niekedy ma bolia vajecniky a nič neviem co mam robiť mam zmeniť gimekologa? Alebo ho poprosiť o iné vyšetrenie a aké som s toho už zúfalá prosím o pomoc ďakujem

margareta84
29. sep 2016

@carmen12621 ahoj. Ja som mala sice opacne, ze mi meskal menzes ale jedna teta mi poradila pit kazdy den alchemilku. To je original bylinka na zenske problemy. Pila som ju kazdy den pol litra a pomohlo. Mala som velke kilove balenie za 25e ale nelutujem. Skus aj ty...

margareta84
29. sep 2016

@carmen12621 a este jedna rada....treba ju kupit taku, ktora jr sypana vo velkom vrecku, ze si mozes nabrat lyzicou. Nie taku v sackoch ako klasicky caj. Vraj tie z obchodu caje obsahuju plesne, ktore utlmuju ucinky a zle posobia na organizmus....

ibrunova
29. sep 2016

@rea92 Treba ti novú antiku, neviem, koľko máš rokov, ale ja mám podobný problém a práve mi zmenila na inú..

carmen12621
1. okt 2016

Bola som v piatok u gynekológia vyšetrili ma a povedal ze mam všetko v poriadku s antikoncepciou mam zle skúsenosti keď som ju brala tak som mala ťažkosti s dýchaním a pichá lokality ma v hrudi. Gynekológ mi ties navrhol ties zmenu anti.ale odmietla som ju tak mi navrhol a predpísal hormonálny liek Noretisteròn mam ho užívať až keď mi príde menstruacia po 17 dňa tak som zvedavá čo ako dopadne bojím sa brat hormóny ale pri sexe som mu hovorila ze ma to boli a povedal mi ze môžem mať výrastky na krčku ze sa uvidí podľa výsledkov ani neviem co to je ináč mam 27rokov

carmen12621
1. okt 2016

A keď si zmenila antikoncepciu tak ti to pomohlo ináč ďakujem ty

carmen12621
1. okt 2016

@margareta84 ďakujem.. a kde to môžem kúpiť a ako dlho to mam používať? Som radšej za biopotraviny liečbu ako na iné chem.ci hormonálne liečenie váham a rozmýšľam ci mam brat ženský hormón co mi predpísal ginekolog...

margareta84
1. okt 2016

@carmen12621 ak mas niekde moznost kupit v bio obchode..tam budu mat, alebo cez internet...ja kupujem v obchode v meste

margareta84
1. okt 2016

@carmen12621 a uzivat dokial sa ti nepolepsi....ja uz teraz pijem len tesne pred zacatim menzesu...predtym som pila kazdy den

carmen12621
1. okt 2016

@margareta84 Po uvažujem nad tím a skúsim to ďakujem ti za radu ...

rea92
autor
1. okt 2016

no žienky....zajtra bude 10 dní ako som vysadila antiku, menzes som nedostala tak ako mi doktor tvrdil, že po 3 dňoch bez antiky dostanem normálny menzes...chvalabohu, že už aspoň od utorka nešpiním (inak, špinila som 2 týždne)....v pondelok idem na gyndu, tak som zvedavá čo povie doktor...