Dá sa prosím oddialiť, či priblížiť? Pýtam sa tých, ktoré majú skúsenosť, kvôli dovolenke.
@daniela2202 ako píše Viestta vyššie, ak si ešte nemala MS tak si ho daj predpísat. všetko ostatné sú len babské triky, ktoré odialit môžu nemusia.
@daniela2202 oddialit mozes, ako ti napisali vyssie - vyvolat skor sa da len velmi nespolahlivo.takze radsej oddialit.
Mne sa darilo vyvolat sexom, no to mi spravilo rozdiel len 1 den
istota na oddialenie je norethisteron, mne napr. funguje aj vysoka davka C (som nechtiac aj teraz otestovala, lebo ma cosi obstrelovala a zvysila som prijem C a zopar dni meskali, mohla to byt ale nahoda), ostatne su tie babske reci typu sex, cervene vino...ale tak to je tak 50/50
Dam si tampon a idem na dovolenku 😉 nebudem si kazit cyklus liekmi. A pravdepodobne budes po nich nafuknuta a nervozna 😁 cize za mna tampon.
@andreakotesova a keď má žena silný menzes a potrebuje vložky?tak akoze čo má spraviť
@andreakotesova kedysi som tiez mala tuto retoriku, po porode nie som schopna pouzivat tampony, nech nikoho nepohorsim, tak povedzme pre to, ze neostavaju na mieste 😵💫 takze bezny zivot pouzivam menstruacne nohavicky, co na dovolenke pri vode/mori uplne nepojde, takze ked ako na just sa mi to poposuvana a uz dovolenku nevieme prehodit, tiez volim norethisteron 🤷♀️
Je to ostara ale pokial nemas menzes taky ze vyslovene zomieras.radsej by som prezila par dni na tamponoch ako rozhadzat cyklus na pol roka.to ti presne vide v den odchodu a budes ho mat cely dovolenkovy tyzden?ak ide o nejake dva tri dni dozvukove tak to sa da v pohode prezit..
@lucia851 existujú aj kalíšky.
@andreakotesova dobre no, kto chce mať na dovolenke menzes? stále riešit či niekde niečo neušlo, či má všetko potrebné so sebou ked niekam ide, nehovoriac o hygiene a komforte "prebalovania" na cudzích a verejných wc. meniť si kalíšok na benzínke alebo v reštike je určite žúžo.
@jj298 nikdy mi to nerobilo problém. Ale tak to som ja 😊 existuje aj kalisok s "vypustom" 😁
@daniela2202 oddialiť norethisteronom a vyvolať jedine u gynekológa injekciou
@daniela2202 das si predpisat norethisteron a mas to na istotu