Dá sa oddialiť menzes?

daniela2202
1. máj 2023

Dá sa prosím oddialiť, či priblížiť? Pýtam sa tých, ktoré majú skúsenosť, kvôli dovolenke.

viestta
1. máj 2023

@daniela2202 das si predpisat norethisteron a mas to na istotu

jj298
1. máj 2023

@daniela2202 ako píše Viestta vyššie, ak si ešte nemala MS tak si ho daj predpísat. všetko ostatné sú len babské triky, ktoré odialit môžu nemusia.

janetinka27
1. máj 2023

@daniela2202 oddialit mozes, ako ti napisali vyssie - vyvolat skor sa da len velmi nespolahlivo.takze radsej oddialit.

basska_b
1. máj 2023

Mne sa darilo vyvolat sexom, no to mi spravilo rozdiel len 1 den

petamich
1. máj 2023

istota na oddialenie je norethisteron, mne napr. funguje aj vysoka davka C (som nechtiac aj teraz otestovala, lebo ma cosi obstrelovala a zvysila som prijem C a zopar dni meskali, mohla to byt ale nahoda), ostatne su tie babske reci typu sex, cervene vino...ale tak to je tak 50/50

andreakotesova
1. máj 2023

Dam si tampon a idem na dovolenku 😉 nebudem si kazit cyklus liekmi. A pravdepodobne budes po nich nafuknuta a nervozna 😁 cize za mna tampon.

lucia851
1. máj 2023

@andreakotesova a keď má žena silný menzes a potrebuje vložky?tak akoze čo má spraviť

luckasvec
1. máj 2023

@lucia851 presne ale tak to je úplne jedno lebo ja by som žiadnu ms cez dovolenku nechcela 😁

petamich
1. máj 2023

@andreakotesova kedysi som tiez mala tuto retoriku, po porode nie som schopna pouzivat tampony, nech nikoho nepohorsim, tak povedzme pre to, ze neostavaju na mieste 😵‍💫 takze bezny zivot pouzivam menstruacne nohavicky, co na dovolenke pri vode/mori uplne nepojde, takze ked ako na just sa mi to poposuvana a uz dovolenku nevieme prehodit, tiez volim norethisteron 🤷‍♀️

saxana000
1. máj 2023

Je to ostara ale pokial nemas menzes taky ze vyslovene zomieras.radsej by som prezila par dni na tamponoch ako rozhadzat cyklus na pol roka.to ti presne vide v den odchodu a budes ho mat cely dovolenkovy tyzden?ak ide o nejake dva tri dni dozvukove tak to sa da v pohode prezit..

saxana000
1. máj 2023

@petamich po porode pouzivam o dve cisla(kvapky)vacsie tampony a normalne ostava kde ma. Mini by sa tam uz veru asi tiez stratil 😀😀

andreakotesova
1. máj 2023

@lucia851 existujú aj kalíšky.

jj298
1. máj 2023

@andreakotesova dobre no, kto chce mať na dovolenke menzes? stále riešit či niekde niečo neušlo, či má všetko potrebné so sebou ked niekam ide, nehovoriac o hygiene a komforte "prebalovania" na cudzích a verejných wc. meniť si kalíšok na benzínke alebo v reštike je určite žúžo.

petamich
1. máj 2023

@saxana000 neviem co mi postvarali ale teda ani ten najvacsi nedrzi, kde ma 🥴 po chvili chodze napr. uz ho citim, ze este chvilu a neviem kde skonci 😂 moze to byt oslabene svalstvo teoreticky, mala by som asi viacej cvicit 😀

andreakotesova
1. máj 2023

@jj298 nikdy mi to nerobilo problém. Ale tak to som ja 😊 existuje aj kalisok s "vypustom" 😁

motogirl699
1. máj 2023

@daniela2202 oddialiť norethisteronom a vyvolať jedine u gynekológa injekciou