Dá sa mužská neplodnosť liečiť?

ivett86
10. feb 2012

mam taku prosbu,ma niekto skusenosti s muzskou neplodnostou?hocijaka odpoved ma potesi,sme s tym uplne na zaciatku,mysleli sme si ze vo mne je chyba,ale dnes sme sa dozvedeli,ze nie,a to uz mame za sebou 2roky otehotniet

sisink
11. feb 2012

Ahoj ivett86. Nezufaj, da sa to liecit, len musite ist k odbornikovi, aby Tvojmu mm zistili o co vlastne ide. Pomoze aj zmena zivotneho stylu a profertil. Precitaj si temy ohladne neplodnosti a zlych spermiogramov a ako pisem uz v inej diskusii, hlavne netreba tlacit na manzela, lebo to moze vselijako dopadnut.
Drzim palce Pa

kiwisek
11. feb 2012

ahoj, sme na tom tiez tak, ako vy. po 2 rocnom snazeni sme zistili, ze mm skoro nema spermie, tak sa teraz pokusame najst riesenie.. cakaju nas vystrenia na urologii a u androloga, aby sa odhalila pricina a potom sa budu snazit najst riesenie, uz mame za sebu 1 neuspesne IVF :( ale nestracame nadej 😉 ak si budes chciet popisat viac, ozvi sa cez IP. držím palce a vela trpezlivosti

evika33
22. feb 2012

ahojte,mam kamarata majstra cinskej masaze,lieci neplodnost.Mojim kamaratkam pomohol maju uz deticky naozaj je velmi dobry odporucam vam ho.Aj mne velmi pomohol.Lekari ma trapili 10 rokov a nic nepomohli uz som neverila ze budem niekedy zdrava az on mi pomohol.Ak chcete nieco o tom blizsie vediet moj mail je evka32@centrum.sk rada pomozem

lucula73
22. feb 2012

ivett,nezufaj,viem že je to pre vás teraz ťažké,aj moj mm mal problémy a máme dve deti, 🙂
ale ......pokiaľ máte aspoň jednu spermošku,teda by sa dala vybrať ,tak stále máte nádej,že dieťatko bude...
Je tu veľa tem o mužskej neplodnosti,trošku si preštudujte a určite sa nájde vhodné riešenie aj pre vás 😉

maria345
23. feb 2012

ahoj ja som počula o mojžišovej metode, sú to cvičenia, ktoré sa maju začať s fyzeoterapeutom na to vyškoleným,treba sa infomovať ,lebo ich je málo, veľa šťastia