Dá sa milovať po pôrode bez pocitu bolesti?

1. mar 2021

Dá sa milovať po pôrode bez pocitu bolesti? A za ako dlho? Určite je rozdiel medzi prirodzeným pôrodom a sekciou. Môj muž by to chcel stále, denne aj tri krát. Zatiaľ mám malé bruško, som v 15. týždni, no mám obavy, ako vydrží môj muž bez milovania so mnou.

jaskolka
1. mar 2021

Závisi od toho, ako sa budeš zotavovat po pôrode, či budeš nastrihovana a šitá, alebo nie, aj je rozdiel medzi vaginálnym a cisárskym rezom pôrodom. Aj pri dojčení nie je veľmi chuť na, sex, ale všetko je individuálne. Nikto ti nepovie,ako to je, lebo každá žena je iná, inak sa zotavuje, a podobne. Ja, som po pôrode 5 mesiacov, klasicky pôrod a stále mam bolesti, muž je veľmi opatrný pri milovaní. Koniec koncov aj v čase tehotenstva, ku koncu už môže byť tvoja chuť na, sex obmedzená, ver mi, že máloktora žena s obrovským bruchom sa radostne hrnie do sexu. Ale ako vravím, je to individuálne. Zase aj tvoj muž musí pochopiť, že to "je druhý, iný stav" a šestonedelie tiež nie je sranda, má význam ten čas po pôrode, aby, sa tvoje telo dalo do normálu. Takže v nijakom prípade, ak sa necítiš na to, nenut sa, ved je veľa iných spôsobov "postelnych hratok" aj keď napríklad ja som na nič z toho náladu nemala. Je to proste čas, keď muž musí byt(a normálny aj je) tolerantný, že žena vo vysokm štádiu tehotenstva a po pôrode nemusí mať už chuť 3x denne.

bebotka
1. mar 2021

treba ho nechať potom celú noc vstávať k bábatku, a keď dojde z roboty treba mu dať rozpis čo treba porobiť a keď spraví tak bábatko do kočíka na prechádzku a uvidíš či bude mať čas a chuť tri krát za deň🙂

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
1. mar 2021

Po sestonedeli som nemala ziadne problemy, porod bol prirodzeny. Dufam, ze nemas na krku celu domacnost, ze u vas nie je statnym sviatkom, ked muz nakupi, povysava alebo umyje kupelnu. Ak ma privela energie, treba ju vybit aj inym sposobom ako sexom. A preco sa zamyslas nad tym, ako dlho vydrzi muz bez milovania s tebou? Ty nie si nafukovacia sexualna pomocka, si jeho partnerka. Kde su tvoje potreby? On sa nad nimi zamysla? Keby si mala intimny styk zakazany az do porodu, to by neprezil?

zuzanka.zuzu
1. mar 2021

u mňa nie je problém fyzicky (a to som pozašívaná všade) ale vôbec neskapať od únavy 🙊 tiež som sa bála ako budem fungovať tam dole ale teraz som rada, ak si zuby umyjem skôr ako o na obed 😀