Dá sa milovať po pôrode bez pocitu bolesti? A za ako dlho? Určite je rozdiel medzi prirodzeným pôrodom a sekciou. Môj muž by to chcel stále, denne aj tri krát. Zatiaľ mám malé bruško, som v 15. týždni, no mám obavy, ako vydrží môj muž bez milovania so mnou.
treba ho nechať potom celú noc vstávať k bábatku, a keď dojde z roboty treba mu dať rozpis čo treba porobiť a keď spraví tak bábatko do kočíka na prechádzku a uvidíš či bude mať čas a chuť tri krát za deň🙂
Po sestonedeli som nemala ziadne problemy, porod bol prirodzeny. Dufam, ze nemas na krku celu domacnost, ze u vas nie je statnym sviatkom, ked muz nakupi, povysava alebo umyje kupelnu. Ak ma privela energie, treba ju vybit aj inym sposobom ako sexom. A preco sa zamyslas nad tym, ako dlho vydrzi muz bez milovania s tebou? Ty nie si nafukovacia sexualna pomocka, si jeho partnerka. Kde su tvoje potreby? On sa nad nimi zamysla? Keby si mala intimny styk zakazany az do porodu, to by neprezil?
u mňa nie je problém fyzicky (a to som pozašívaná všade) ale vôbec neskapať od únavy 🙊 tiež som sa bála ako budem fungovať tam dole ale teraz som rada, ak si zuby umyjem skôr ako o na obed 😀
Závisi od toho, ako sa budeš zotavovat po pôrode, či budeš nastrihovana a šitá, alebo nie, aj je rozdiel medzi vaginálnym a cisárskym rezom pôrodom. Aj pri dojčení nie je veľmi chuť na, sex, ale všetko je individuálne. Nikto ti nepovie,ako to je, lebo každá žena je iná, inak sa zotavuje, a podobne. Ja, som po pôrode 5 mesiacov, klasicky pôrod a stále mam bolesti, muž je veľmi opatrný pri milovaní. Koniec koncov aj v čase tehotenstva, ku koncu už môže byť tvoja chuť na, sex obmedzená, ver mi, že máloktora žena s obrovským bruchom sa radostne hrnie do sexu. Ale ako vravím, je to individuálne. Zase aj tvoj muž musí pochopiť, že to "je druhý, iný stav" a šestonedelie tiež nie je sranda, má význam ten čas po pôrode, aby, sa tvoje telo dalo do normálu. Takže v nijakom prípade, ak sa necítiš na to, nenut sa, ved je veľa iných spôsobov "postelnych hratok" aj keď napríklad ja som na nič z toho náladu nemala. Je to proste čas, keď muž musí byt(a normálny aj je) tolerantný, že žena vo vysokm štádiu tehotenstva a po pôrode nemusí mať už chuť 3x denne.