Ahoj zienky, poradte. Chcem poziadat moju zensku dr. o folikulometriu. Snazime sa pol roka. Jej zvykom je robit USG len raz alebo(neviem presne) dva krat rocne s tym, ze to hradi poistovna, ostatne USG si musim platit sama. Aj u vas to tak je? Da sa folikulometria vyziadat pacientkou? A to iste hormonalny profil. Po menzese sa chystam, tak chcem poznat, ci mam narok si tieto dve vysetrenia ziadat. Doteraz ma odbila tym, ze mam prestat kojit. Ale mnohe zeny otehotneju aj pocas dojcenia, takze v kojeni problem nasho snazilkovania bez uspechu nevidim. Poradte, prosiiiiim. DAKUJEM 😉
☹ a co sa jej mam spytat a poviem, ze ine maminy neplatia? Nechcem si ju rozhnevat...
niektorym doktorom tento ukon poistovna nepreplaca, bez ohladu na to, v akej poistovni pacientka je. Ale na vyziadanie by ho jednoznacne mala urobit.
na vyžiadanie ti folikulometriu urobia, môj gynekológ si pýta za každý USG 5 eur, aj keď idem len na preventívku, čo sa mi vôbec nepáči, u mojej predchádzajúcej gynekol. som neplatila nikdy nič.
aj ja platim 5 eur.. jedine raz rocne na preventivke to mam zadarmo... nezavisi to od poistovne ale od ambulancie... mozno maju nejaky iny alebo lepsi, novsi USG alebo pouzivaju na to nejake jednorazove ine pomocky ako obycane a poistovna im to nepreplati... ja si mozem USG vyziadat teda aj folikulometriu, ale teda s tym ze platim.... som spokojna so starostlivostou mojej doktorky tak to neriesim...
@uzovicka ja teda neplatim nic ani za usg, ani za folikulometriu.dokonca som chodila aj do centra asistovanej reprodukcie a tam mi robili x krat sono a neplatila som ani korumu, ani za hormonalny profil.