potrebujem spoznat zeny ktory si tym presli....ja som takto prisla o dva deticky v 25tt aj napriek tomu že som bola podšita, a krcok je maly....no ale teraz mam dalsiu šancu mat dalsie dietatko vdaka jednemu lekarovi z Banskej Bystrice Dc.Bielikovi...
Myslíš cviky na posilnenie panvového dna podľa Ludmily Mojžišovej??? tiež som v 28tt a začala som sa otvárať, skrátil sa mi krčok a tak podobne.... samozrejme sa snažím ležať a nič nerobiť... len ma zaujíma či si cvičila pred otehotnením a to pomohlo alebo už počas tehotenstva ...dík za odpoved....
Ja som si tým prešla a tiež prvé dieťatko bohužial umrelo,ale pomohlo mi posilovanie panvoveho dna to môžeš robiť kdekoľvek. Sdneš si a sťahuješ pošvové svalstvo akoby si chcela zastaviť prúd moču a potom opäť povolíš. Znie to hlúpo a veľmi som tomu neverila ale nakoniec sa mi podarilo vďaka kľudu a týmto cvikom donosiť synčeka. Teraz má osemmesiacov a nieje nič lepšie ako pocit že je tu. Vzdala som sa však na ten čas úplne sexu a namáhavým cvikom a veciam ako turistika a podobne a vážne to pomohlo. Strašne ti prajem aby sa to teraz podarilo a ty si sa zanedlho tešila z krásneho potomka.