Ahojte, myslite ze mi spravia cytoskopiu keď som dostala menštruáciu. Už sa neviem preobjednat nakoľko vyšetrenie mám zajtra. Dala by som si tampón ale neviem nikde nájsť či sa toto vyšetrenie môže robiť aj počas menštruácie, pri objednaní sa má na to vôbec nepýtali.
Ďakujem za odpoved.
@macilaci ja to nemám mat v celkovej ale normálne ako ambulantný výkon.. len teda neviem či to robia aj počas menštruácie
No skôr nie. Zavolaj do nemocky teraz a spýtaj sa. Niekde robia aj ambulantne ale keď máš MS asi nie🙁
@macilaci práveže to nie je v nemocnici ale normálne v poliklinike takze tam sa už nedovolam… uvidím ráno
V pohode spravia podľa mna, dáš si tampón. Ja som chodila pravidelne k urológovi každý týždeň niekoľko mesiacov a vyšetroval má aj s tampónom. Je pravda, že počas cystoskopie som menštruáciu nemala, ale myslím si že to vôbec nebude vadiť.
@rooberta ďakujem za odpoved, dúfam urobia cytoskopiu lebo s tampónom mi nepríde ze by to mal byt problém..
No budem za zlú, ale v Agel nemocnici cystoskopiu robia v celkovej anestézii. Tam problém bude 🤔😕
Ja som mala cystoskopiu len v ambulancii v lokálnej anestéze, trojminútova záležitosť, bezbolestná. Keby ťa išli dávať do celkovej vedela by si o tom, musela by si ísť na predoperačné vyšetrenia a tým pádom by ťa určite upozornili, že termín musí byť mimo menštruácie. Ale tak pre istotu tam zavolaj a opýtaj sa.
KEd som to dala do googlu, tak vsade bolo mimo menstruacie. Podla mna uplne ot bude zalezat iba na zariadeni/lekarovi. Prides a uvidis.
@rooberta v celkovej anestezii, tiez nie je problem menstruacia, zalezi od zakroku...
@rooberta presne ako píšeš mám to určite v lokálnej. Doktorka mi povedala že sa použije taký gél na to aby som to necítila. Na 100% viem že to nejdem mat v celkovej. Lebo keby to bolo v celkovej tak sa ani tak skoro nepovjednam nakoľko by to bola druha anesteza za mesiac.
@simca06022011 aj ja som nakoniec našla v anj.že niekde písali že sa to odporúča mimo cyklu a niekde že to vedia urobiť aj keď prebieha menstruacia. Asi máš pravdu bude to záležať na lekárovi.
Dobrý deň prajem prosím vás ako ste dopadli urobili vám to aj cez menzes? Taktiež mám ísť na cystoskopiou a až po objednaní som si uvedomila že najskôr v tom období budem mať menzes taktiež má nikto neupozornil či môžem či nie?
@barbora7776 dobrý deň, áno spravili to. Dala sim si tampón a dalo aa to prežiť. Ja som mala ešte 2. Deň cyklu sa mi zdá a dosť silne..
Mne robili cystoskopiu v celkovej anestézii. Deň pred tým nástup do nemocnice.