Cytológia - H SIL poškodenie dlaždicobunkového epitelu vysokého stupňa

alzbetkacicka
2. júl 2021

Ahojte,je tu niekto kto ma HSil a nesiel na konizaciu?doktor mi bude robit biopsiu v septembri a potom sa asi uvidi,ak nebudem tehotna,mozem vraj kludne otehotniet co mi pride cudne,ze vraj potom sa o 9 mesiacov urobi biopsia ked tak,som z toho zmatena,niekde robia hned konizaciu s takym výsledkom

rose1111
10. júl 2021

@alzbetkacicka zmente doktora, to kam chodite? .
Treba spravit konizaciu

alzbetkacicka
autor
11. júl 2021

@rose1111 na antolsku chodim k onkogynekologovi,zatial som bola uz neho 2krat,raz ma vysetril zospodu a druhy krat len z vysledkami

alzbetkacicka
autor
11. júl 2021

@rose1111 este poznamenam ze u mojej gynekologicky mi robili v novembri biopsiu s negativnym vysledkom

lucuass
30. jan 2024

@alzbetkacicka dobrý deň , bola ste nakoniec na konizacii?

alzbetkacicka
autor
4. feb 2024

@lucuass áno bola som, pre mňa to bolo strašne nerada nato spomínam, strašne som sa bála,prvý krát ma uspali v živote, bola som v Bratislave v súkromnej klinike Koch, platila som 200 tuším,predoperacne mi robili inde ale robia aj tam za 50 eur,prišla som na obed a večer ma pustili domov,všetko bolo ôk, doktori, izba ,atď.problem nastal po týždni keď som ja kráča šla kolíková malého, dovtedy som ležala a len ležala,nekrvacala som ani nespinila len jemne,keď som dokocikovala ,asi polhodinu,keď som doma sedela zrazu to prišlo,cítila som teplo,cítila som ako mi tečie krv ale nejak veľa, zlakla som sa,šla som na wc,vedela som ze je zle,tak smer Koch, tam ma pozreli a ze z malej ranky ide krv,nevedeli to zastaviť,tak ma uspali a dali steh,ktorý mi po 3 dňoch sám odišiel a zase som krvacala,doteraz neviem ci som do toho kramy dostala ale bola som znova u kochá tretí krát a keď ma kukla doktorka tak ona ze nekrvaca mi krcok,že to mohli byť kramy,pritom mi bolo povedané ze nebudem mat lebo mi robili aj kyretaz pre istotu, potom som sa bála dvíhať ťažké a aj syna ďalšie 2 mesiace,mala som stále strach,druhé bábätko sme odložili,ani neviem ci si trúfam mať ďalšie s mojim krokom,pritom od operácie mam už 2 roky.drzim vám palce,operacia je nič, ale to davanie si pozor ležať a nedvihat tazke pri malom dietati, to je veľmi ťažké.vsetko dobre prajem

lucuass
4. feb 2024

@alzbetkacicka aha tak to ma mrzí .. a nerozmýšľala ste nad tehotenstvom ? S takým nálezom ? Mňa čaká konizacia o mesiac no môže byť že sa pošťastí a bude tehu tak neviem sama čo a ako
Ale keď príde menzes tak jasne že idem na konizaciu potom tak uvdiime no

alzbetkacicka
autor
4. feb 2024

@lucuass áno chcela som otehotniet, aj sme párkrát skúsili ale nič,potom som šla na tu konizciu,balamsom sa ale aj toho ze by sa mi to počas tehu zhoršilo, biopsiu som mala cin3 to je už dosť,ale po konizacii z histologie zistili ze to bolo len cin 2.teraz bábätko nemáme aj z dôvodu financií,musím znova odrobit aby som mala narok na matersku, syn mal teraz už 4 roky.plus ani neviem kvôli vekovemu rozdielu medzi deťmi kebyže teraz otehotniem,už je to dosť 5 rokov.Uvidime co bude,som šťastná ze mam aspoň jedno dieťa,veľa ľudí nemá také šťastie a nemajú ani jedno.drzim palce nech vám menstruacia už nepríde 😀

alzbetkacicka
autor
4. feb 2024

@alzbetkacicka druhe bábätko nemáme tam malo byt zle som napísala.

ira21
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucuass
23. feb 2024

@ira21 mne vyšlo z biopsie HSIL takže idem 8 marca .
Tiež sa pokúšame o bábo ale nedarí sa takže uvidíme po konizacii