Dobry den. Dr mi zistila min.rok cytologiu medzi 2 a 3, nasadila mi polygynax, o polroka kontrola, znova vysla taka cytologia tak mi nasadila dalacin na preliecenie. Ze mam prist o polroka a urobi znova kontrolnu cytologiu. Avsak uz sa dlhsie snazime o dieta, a dr.povedala, ze ked je takato cytologia, snazit sa nemozeme. Je to pravda? A preco? Dakujem za info.
@bambulienka25 nejako som hladala, nevedela som najst nic k tomu snazeniu. Takze my sa uz dlho nesnazime, nieco take spominala tu konizaciu. Len som nepochopila lieky mam v pocte 6 ks a mam prist o polroka, to ich mam teraz brat a cakat polroka? Moze mi zhorsovat cytologiu partner?
@bambulienka25 dakujem za pomoc.
Mala som rovnaký nález pred 13timi rokmi,spravila mi kontrolu o 3 mesiace a keďže sa výsledok potvrdil dokonca o niečo zhoršil,tak mi naplánovali konizáciu,musím poklopať od vtedy mám výsledky ok,držím palce
@ab727 my sa snazime uz par rokov o dieta, ziadne nemame. Tak teraz cakat na vysledky, ak zle tk konizacia a potom sa mozeme opat snazit ze?
No určite to najprv treba dať do poriadku s tým krčkom a zasa po operácii treba nejaký čas na zotavenie,určite to konzultovať s gynekológom on najlepšie bude vedieť aký zásah robili a kedy bude možné znova sa snažiť o bábo,ale myslím si,že je to otázka pár mesiacov🍀