Cysty pri pravom vaječníku, akné okolo úst a priberanie

fankafanny
3. jún 2014

Ahojte dievčatá a dámy,

mám taký problém že sa mi neustále robí cysta pri vaječníku, (zväčša pri menštruácií vymizne sama no momentálne nie tak mám nasadenú HA), pracujem v zdravotníctve no v úplne inom obore no kolegyňa si všimla že priberám aj zo vzduchu nech sa snažím ako chcem a robí sa mi akné v okolí úst. (o tom že mávam cysty netušila) a opýtala sa ma či náhodou nemám cystycké vaječníky že TO s tým úzko súvisí.
*** Dá sa to liečiť nejakými liekmi na predpis od Gynekológa, no nespomenula si názov.*** Vraj vyliečia tie vaječníky a tým zmizne akné a "nadváha" zmizne tiež.
***Píšem vlastne preto či niektorá z vás má taký istý problém či to riešila už s lekárom prípadne aký liek nato má... ***
určite lekára navštívim i ja ale viete človeku to nedá pýtam sa dopredu....
Vopred Ďakujem...

ushuaia
3. jún 2014

@fankafanny neriesila som sice nieco take, ALE to priberanie ,,zo vzduchu,, moze sposobovat HAK, akne tiez, co sa cyst tyka, najlepsie ti povie lekar po vysetreni, a ze ti kamoska poradila ,,nejaky,, liek...vies dany liek nemusi zabrat tisicom zien...kazda sme ina a mame iny organizmus..,drzim palce, dufam ze dobre pochodis... 🙂

mikibe
23. sep 2014

@fankafanny poštuduj si túto stránku a vyber si niektorý nápoj,jeden produkt ktorý vyrieši všetky probémy,ja užívam červeny a všetky podobné problémy ako tvoje sú vyriešené
http://www.zdravie-aloe.sk/napoje-zdravia/

bleskovka3
24. sep 2014

@fankafanny ja som mala tiež cystu na pravom vaječníku a začala som užívať alchemylku a pomohlo to, potom sa mi už neobjavila. A keď som užívala HAK tak som tiež priberala a pri druhej som bola zase emocionálne v kýbli.