Cystoskopia u chlapa

macik991
24. nov 2024

Zdravím urologička ma chce poslať na cystoskopiu keďže mam dráždivý močový mechúr časté zapáli a dlhodobú cystu na semenníku...
Ja to však odmietam niečo také podstúpiť keďže aj tak mi to nepomôže podľa mňa a je tam riziko. Môže ma nejako donútiť keď s tým niesom stotožneny?

majamat
24. nov 2024

nie nemoze. musis s vykonom suhlasit.

ak mas funkcny problem a chce sa pozriet dnu, tak mozno sa chce uistit ci tam neico nie je. to ale musis riesit s nou. ona ti povie tie dovody.

tina5959
24. nov 2024

@macik991 Lekárka ti chce pomôcť. Nemusíš s tým súhlasiť. Zoberú iného pacienta.

macik991
autor
24. nov 2024

@tina5959 ved pomáha lieky nezaoberali dala ďalšie tie už áno stačí mi toto a som spokojný ale cez penis si hadičky pchať nenechám

majamat
24. nov 2024

@macik991 nechcem strasit,a le raz sa moze stat, ze koli zvacsenej prostate budes mat hadicku stale. netvrdim, ez si musis dat toto vysetrenie robit, cize teraz nepisem o tomto konrketnom vykone, ale tvojom postoji, ktory by si mal do buducna prehodnotit. je to postoj maleho dietata. nechcem, dupnem si a hotovo.
zvacsena prostata je este maly problem, pokial je to benigne, aj ked aj toto moze muzovi zaopatrit hadicku na desatrocia. musi sa menit kazdy mesiac, su tam caste chronicke zapaly. vacsi problem je pri nadoroch.

macik991
autor
24. nov 2024

Ale načo teraz keď nič také mi netreba a môže to dosť narušiť môj orgán spôsobiť vážne zápaly a infekcie toto určite zbytočne riskovať nebudem

eliska13
24. nov 2024

@macik991 typický ustráchaní chlap.Mozes si vypestovať niečo horšie, ale tak ty vieš lepšie čo treba ako doktorka

majamat
24. nov 2024

@macik991 ak reagujes na mna, tak som ti napisala, ze nepisem o tomto konkretnom vykone,ale skor o tvojom postoji.

barboritta
24. nov 2024

@macik991 vieš čo,moj manžel na nej bol a prežil to,jeho ,,nastroj " tým nijako neutrpel.Dva dni po tomto ani nevedel,že mu niekto do penisu niečo strkal.Ale však sa boj aj nadalej,majú pacientov dosť...ešte aby si potom neriešil niečo horšie

macik991
autor
24. nov 2024

@barboritta ved nech radšej vezmú niekoho kto ma vážnejšie problémy a naozaj to potrebuje ale načo mam ja obsadiť miesto a ešte aj riskovať týmto zdravotné problémy

kiki68
25. nov 2024

@macik991 tu ides jancit pred zenami, co maju odrodene, cievkovane, nastrihavane a site vselijako. Chod sa bavit s chlapcami, ved tu budes za pussy of the year. Neznesies jednu hadicku a mozno by to pomohlo. No iba cesta neni. Ten urolog nie je sadista, horsie bude ked dopadnes ako moj tatko, toho viezli v rychlej, skoro mu praskol mechur. Vies co na hadicky nebolo casu mysliet, tiez dlho odmietal a potom mal 3 tyzdne vyvod/ cievku

kiki68
25. nov 2024

@majamat moj tatinko roky chodil u urologovi, vzdy iba nejake tabletky. Viac menej podporuje. Lenze dopadlo to tak, ze zrazu akutne musel do nemocky, strasny stav. , tam vypustili litre vody z neho a zachranovali zivot. Dlhsie mal cievku a potom operacia, po nej kopec kegelovych cvikov, aby mohol ist bez plienky. No rok po operacii mohol bez vlozky. Ako toto ti chlapi riskuju… a to mal Termin operacie tak trosku po protekcii. Inak ani neviem co by ako dopadol

majamat
25. nov 2024

@kiki68 ved to. muzi maju v tejto oblastindost tazkosi a niektore aj zavazne.