Cystokela - prolaps močového mechúra

21. okt 2021

Ahojte baby, najde sa tu nejaka zena co toto riesila? Mam hypersenzitivny mechur plus ten prepad 2.stupna.Urogynekolog odporuca plastiku, ja mam z toho strach 😔 Jeho som sa ani nepytala, lebo som bola dost v soku a proste ma to nenapadlo. Na nete som nasla skor starsie diskusie, ze plastika pomoze lennna chvilu a zas je to spat. Mam 36 rokov a ta kvalita zivota isla posledne 2 roky dole kedze "mechur" sa hlasi tak casto a neprijemne, ze zle sa s tym funguje. Nemam uz zlcnik a mam aj pupocnikovy pruh, ktory mi tiez odporusaju riesit operacne... Ak mate nejake info, co vam pomohlo, ci ste absolvovali. plastiku, ake bolo zotavenie a tak. Kludne aj do IP. Budem vdacna za kazdu skusenost. Dakujem

sanris
17. feb 2022

Ahoj aj sa ti podarilo absolvovat operáciu? Ja mám tiež problém s poklesom mechura a ja hladám kde by ma zoperovali. Budem vďačná za nejaké odporučenie na dobrú kluniku

poi99
4. mar 2023

@sanris nasli ste riesenie svojho problemu? Poradil Vam niekto v IP? Ja mam poklesnuty mocovy mechur. Zacala som cvicit. Googlim aj laserove neinzazivne operacie, ale ked vidim tie ceny... neviem, ci ma zmysel si na to "odkladat"...