Dobrý deň.Neviem či to tu patrí alebo nie,ale odporučili mi to tu,že je tu veľa žien.Nie som tehotná,ani nemám dieťa. Mám 19 rokov. Bola som u gynek.,ktorá mi robila ultrazvuk. Našla tam nejakú akoby "trubičku" predpokladám že cysta..a povedala že pri/po MS by to malo prasknúť same. Nič viacej mi nepovedala. Čo to môže byť?
neboj sa, vacsina cyst vznikne aj zanikne v priebehu cyklu ... ak nie, tak jej lekar troska pomoze hormonal. liekmi ... len v tom krajnom pripade sa to musi riesit operaciou, ked je cysta velmi velka a sposobuje ti tazkosti 🙂 ale ak je to obycajna folikularna cysta tak ta by mala prasknut sama ... takze hlavu hore 🙂
@limetka123metka oni ti to budu sledovat..ja som pocas prveho tehu mala myoma ten casom zmizol a mnohe cysty toez. Ja ich mam aj v prsnikoch a jednu i na oblicke...moja mama tiez..
Akurat dnes som bola na sone a ten dr.mi povedal,ze ludia vzdy mali cysty,len sa o nich nevedelo,kym nebol ultrazvuk. Netreba robit paniku,staci raz rocne-polrocne -podla odporucenia sledovat.
Cysta je normálna, bežná vec.. ja som mávala často cysty... gynekolog zhodnotí ultrazvukom, či je obyčajná, či je to niečo vážnejšie... o niektorých cystách som ani nevedela.. pri niektorých som mala bolesti, pichanie v boku... vtedy som sa musela šetriť.. ale cysta obvykle praskne sama, vstrebe sa....
@limetka123metka Pokial podla Vasej gynekologicky nie je dovod, venovat cyste zvysenu pozornost, zrejme sa jedna o druh cysty, ktr. v priebehu cyklu sama praskne a vstrebe sa.
Z prirodnych zdrojov, ktr. pomahaju harmonizovat hladinu hormonov, je ucinny pupalkovy olej. Odporuca sa uzivat pravidelne, 1KL rano a vecer pri nasl.problemoch: bolestiva, nepravidelna menstruacia, menopauza, cysty, endometrioza, myomy, neplodnost a pod. Kedze sa jedna o 100% prirodny olej lisovany za studena, osahuje vela bioaktivnych latok, nema ziadne vedlajsie ucinky.
Najdete ho v ponuje na nasom PROshope na MK, alebo na eshope:
https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...
@limetka123metka je to bezne, nie je to nic nebezpecne.. 🙂 nemusis stresovat