Cysta v prsníku a zvláštne príznaky

5. nov 2023

Prosím, sú tu ženy, ktoré mali niečo podobné?
V ľavom prsníku mi pred 2 rokmi zistili cystu. Zväčšila sa, naposledy mala 1 cm. V tej časti ma v poslednom polroku pobolieva podpazušie. Trvá to 2 dni, potom prestane a potom o 1-2 týždne zase. Je to taká zvláštna bolesť, akoby tupá. Smeruje to z vnútornej strany až k lakťu. Na tej strane ma pobolieva aj pri kľúčnej kosti.
Chodím pravidelne na prehliadky. Teraz musím čakať na ďalšiu prehliadku, avšak až o 3 mesiace. Bradavku na tom prsníku mám mierne vpáčenú. Ale inak nič zvláštne. Iba tá bolesť. Mám trošku divné pocity...

deedol
5. nov 2023

mozes ist na prehliadku aj hned, ak sa ti nieco nepozdava.
takisto je moznost ist sukromne na sono bez vymenneho listka.
drzim palce 🙂

ronika19
6. nov 2023

Ahoj, tiež mam cystu... A takéto bolesti som mávala najmä pred menštruáciou. Doktorka mi odporučila brat Indol3c, k tomu som brala aj iné doplnky a tie bolesti už nemám...cysta sa mi, ale nezmensila... Každopádne chod k Dr.

banalu
6. nov 2023

Vsetko co popisujes je pri cyste normalne, hlavne sa to viaze na cyklus, napr. ovulacia, PMS to moze zhorsovat. ALE akonahle by som spozorovala zmenu na bradavke - v tvojom pripade vpacenie - by som volala gyn a sla to dat skontrolovat.

ada_alica
6. nov 2023

vždy predsa hovoria, pri akejkoľvek zmene treba okamžite prísť......tak konaj a nerozmýšľaj