Prosím, sú tu ženy, ktoré mali niečo podobné?
V ľavom prsníku mi pred 2 rokmi zistili cystu. Zväčšila sa, naposledy mala 1 cm. V tej časti ma v poslednom polroku pobolieva podpazušie. Trvá to 2 dni, potom prestane a potom o 1-2 týždne zase. Je to taká zvláštna bolesť, akoby tupá. Smeruje to z vnútornej strany až k lakťu. Na tej strane ma pobolieva aj pri kľúčnej kosti.
Chodím pravidelne na prehliadky. Teraz musím čakať na ďalšiu prehliadku, avšak až o 3 mesiace. Bradavku na tom prsníku mám mierne vpáčenú. Ale inak nič zvláštne. Iba tá bolesť. Mám trošku divné pocity...
Ahoj, tiež mam cystu... A takéto bolesti som mávala najmä pred menštruáciou. Doktorka mi odporučila brat Indol3c, k tomu som brala aj iné doplnky a tie bolesti už nemám...cysta sa mi, ale nezmensila... Každopádne chod k Dr.
Vsetko co popisujes je pri cyste normalne, hlavne sa to viaze na cyklus, napr. ovulacia, PMS to moze zhorsovat. ALE akonahle by som spozorovala zmenu na bradavke - v tvojom pripade vpacenie - by som volala gyn a sla to dat skontrolovat.
vždy predsa hovoria, pri akejkoľvek zmene treba okamžite prísť......tak konaj a nerozmýšľaj
mozes ist na prehliadku aj hned, ak sa ti nieco nepozdava.
takisto je moznost ist sukromne na sono bez vymenneho listka.
drzim palce 🙂