Ahojte.najde sa tu zienka ktora ma v prsniku cysty a otehotnela?alebo nejaky nazor na to.ja som si nasla v prsniku hrcku,bola som na sono tam zistili ze ich mam v prsniku viac a robili mi punkciu jednej tej cysty vysledky na stasie dobre.chcela by som otehotniet len neviem ci je to teraz vhodne kvoli tym cystam..
Ja napodobne, otehotnenie na prvý šup a kojila som dva roky. Možno by som aj dlhšie, ale prišlo ďalšie tehotenstvo a už mi to bolo nepríjemné.
Ja som mala cystu aj v pravom aj v lavom prsniku, jedna mala 6mm a druha 7 mm. Otehotnela som bez problemov a aj som kojila. Teraz pred mesiacom som bola na sone, kde mi zistili, ze jedna cysta zmizla uplne a druha ma 3mm. Doktorka povedala, ze to ze zmizla alebo sa zmensila byva spojene aj s tehotenstvom a kojenim, suvisi to nejako s hormonami. Este sme sa aj zasmiali, ze aby mi aj ta druha zmizla uplne, mala by som otehotniet. Takze sa nemusis bat a mozno ti to este pomoze, tak ako mne 🙂
ahoj ja som mala nieolo...po tehu a kojeni som sal na kontrolne sono..vsetky zmyzli...dktroka mi povedala ze kojenie mi dopomohlo...
Ja mám cystu roky, nemala som problém s otehotnenim a aj som kojila