Cysta pod vaječníkom

zujuku
8. dec 2022

Ahojte máte niektorá cystu na resp. pod vajecnikom? Ak ste to zažili prosím vás ako to dopadlo? Vstrebe sa alebo sa mám báť prasknutia? Dosť sa bojím. Ďakujem za rady🙂

gaaaa
8. dec 2022

@zujuku Ja mám že vraj hneď pri vaječníku.Najskôr mi stále hovorili že je na vaječníku a potom som išla na Sliač a tam mi dr.povedal že nie je celkom na vaječníku ale hneď pri.Mám ju 6r.sledujú mi ju raz sa zmenší raz trošku zväčší.Robili mi z nej aj punkciu a je vodová ale nikdy nepraskla.

zujuku
autor
8. dec 2022

@gaaaa mne dr povedala najprv že na vajecniku ale potom že skôr sa jej zdá že pod lebo že vaječník je čistý… každopádne bojím sa či zmizne alebo čo s ňou bude.

gaaaa
8. dec 2022

@zujuku Aj mne tvrdili,že na vaječníku a nakoniec nie je lebo tiež mám vaječník ok.Ale niekedy ju cítim lebo ma bolí.A už 6r.

ivette1223
9. dec 2022

@zujuku mala som 2x na vajecniku. Žiaľ, nevstrebala sa musela ist operacne von. Niekto ma šťastie, vstrebe sa , niekto menej, a musia ju vybrat....

zujuku
autor
9. dec 2022

@ivette1223 a akú veľkú si mala?

ivette1223
9. dec 2022

@zujuku prvu cca 3x4 cm, a.druhu 5x7 cm. Mala som aj tretiu, ta sa chvalabohu o 1 cm zmensila, a potom som ostala tehotna tak sa vstrebala uplne 🙏